Punt insuficient pel Terrassa FC (1-1)

El Terrassa ha empatat contra l’Alzira després que els valencians s’avancessin en el marcador a la primera part. Els egarencs han estat superiors, però han pagat molt car la seva falta d’encert de cara a porteria un cop més. Amb aquest resultat, el Terrassa continua sisè, amb 38 punts, a un del Play-Off d’ascens. Jordi López ha donat entrada a Fran González en l’onze titular, ocupant el lloc del sancionat Jaouad. També Sergi Serrano ha tornat a la titularitat després de complir la seva sanció de 4 partits.

L’Alzira s’avança en un mal inici del Terrassa

El Terrassa ha saltat al camp amb un ritme molt baix i ràpidament li ha passat factura la falta d’intensitat. Al minut 6 de partit, una centrada de Marenyà l’ha aprofitat el davanter Joel Rodríguez, que amb una gran rematada de cap, ha obert el marcador.

El gol dels valencians ha fet canviar el xip al Terrassa, que s’ha vist obligat a plantejar el partit de forma més ofensiva. Al minut 8, Jordi Cano ha tingut la primera ocasió clara de gol quan s’ha plantat sol davant el porter rival, però la seva rematada ha estat defectuosa.

Els egarencs volien aconseguir l’empat el més ràpid possible i s’han fet amb el domini de la pilota i del joc. Els valencians per la seva part s’han conformat en defensar i buscar alguna contra per sentenciar el partit.

Meshak amb un xut llunyà ha buscat sorprendre el porter rival, però la seva rematada ha estat massa fluixa. Poc després, Marcos Pérez amb una gran doble aturada ha evitat el 0-2 en una contra de l’Alzira.

Jordi Cano, que avui no ha estat encertat de cara porteria, ha estat a punt d’empatar el partit, però no ha aprofitat una jugada quan ja havia marxat tot sol cap a l’àrea de l’Alzira.

Un Terrassa molt superior ha estat a punt d’endur-se el partit

La segona part ha començat amb un canvi per part del Terrassa. Jordi López ha canviat el dibuix i ha donat entrada a Spartalis per Fran González. Amb aquest canvi, el tècnic català ha passat a jugar amb una defensa de quatre, amb Spartalis de lateral dret i Víctor Morales i Neeskens de centrals.

El canvi ha tingut efecte i el Terrassa ha sortit molt millor a la segona meitat. Al minut 49, en una bona centrada de David Jiménez a l’àrea de l’Alzira ha aparegut Lucas Viña per fer el gol de l’empat.

Amb tota la segona part per davant, el Terrassa era conscient que necessitava guanyar si volia fer un pas endavant en les seves aspiracions de disputar el Play-Off d’ascens.

El Terrassa ha dominat de principi a fi i les ocasions de gol han continuat després del gol local. Servetti amb un xut llunyà i Jordi Cano ho han intentat, però les sensacions eren les mateixes que la setmana passada, semblava un altre partit en què la pilota no volia entrar.

Els minuts han anat passant i el Terrassa ha baixat la intensitat tot i tenir el control absolut del partit. Al minut 74, Jordi López ha donat entrada a Aytham i Karim per intentar buscar algun recurs diferent en la davantera dels egarencs.

Poc després d’entrar al camp, Aythami ha tingut una altra ocasió claríssima de gol quan li ha caigut una pilota en la frontal de l’àrea, ha driblat un defensor rival, però no ha estat encertat amb la seva rematada que ha anat massa centrada quan ja tothom cantava el gol.

El mateix Aythami amb una rematada de cap en un córner ho ha intentat de nou sense èxit i cada cop el partit semblava més encaminat cap a l’empat.

Els dos equips semblaven ja conformar-se amb l’empat tot i que l’Alzira ha marcat en el temps afegit, però l’àrbitre ha anul·lat el gol per un clar fora de joc d’Aketxe.

Amb aquest empat el Terrassa suma un nou punt, un punt això si insuficient per donar un cop a la taula i entrar al Play-Off.