MónTerrassa
Els penals tornen a donar la victòria al San Cristóbal a la Copa Catalunya
  • CA

El CP San Cristóbal ha guanyat en la tanda de penals per 4 gols a 3 contra l’AE Prat. El partit ha acabat amb empat a 1. Els parroquians marcarien en el 15 de la primera, però els pratencs empatarien cinc minuts després de la mitja part. L’equip d’Oliver Ballabriga jugarà el cap de setmana vinent contra el FC Barcelona “B” al municipal de Ca n’Anglada.

El San Cristóbal s’enfrontava en el Municipal de Ca n’Anglada contra l’AE Prat en la segona eliminatòria de la Copa Catalunya. El Prat va guanyar la primera eliminatòria contra l’Hospitalet per 2 gols a 1, mentre que els blanc-i-blaus eliminaven al Terrassa a la tanda de penals. Per segona vegada l’equip blanc-i-blau jugava contra un equip de la 2ª RFEF. El Prat, de vermell i negre en aquest partit, també juga en el grup 3, el mateix que els veïns del Terrassa FC.

Eficiència i defensa del San Cristóbal

Els dos equips han començat amb moltes imprecisions. Molt joc físic al mig del camp, amb pilotes llargues i poc control. Haurien de passar 10 minuts perquè l’equip de 2ª RFEF baixes l’esfèric a la gespa i comencés a combinar per intentar trencar la pressió alta dels parroquians.

Tot i les intencions de l’equip barceloní, han estat els egarencs els que han colpejat primer. En el minut 15 un servei a la banda dreta de l’atac blanc-i-blau ha fet arribar la pilota a Abde que ha centrat al mig de l’àrea. Mario Cantí ha intentat rematar de cap i ha pentinat suficient la pilota perquè arribes a Tom Diawara. L’extrem parroquià ha controlat amb el pit i ha xutat fort i sec per sobre el porter marcant el primer gol del partit.

Els trenta minuts restants de la primera part han seguit el mateix esquema. El Prat amb més possessió intentant trencar el bloc defensiu del San Cristóbal. Centrades des dels laterals dels dos equips, però cap d’ells aconseguint cap rematada clara a porteria. L’únic xut clar l’han tornat a tenir els parroquians. A dos minuts per acabar la primera part, Abde i Mario han combinat per construir una contra que acabaria amb un xut del 7 del San Cristòbal que ha bloquejat el porter de l’equip pratenc.

Jugada del partit entre el CP San Cristóbal i l’AE Prat a la Copa Catalunya | Nestor Llobet

Empat de l’AE Prat

El descans ha servit perquè el Prat sortís amb les idees més clares. L’equip del Prat ha empatat al cap de 5 minuts del reinici. L’equip vermell ha aprofitat un servei llarg d’una fora de banda al centre de l’àrea, i la poca contundència defensiva dels de Ca n’Anglada ha permés Ramon Marimon enviar la pilota al fons de la porteria i empatar el partit a 1.

Tot i que la possessió ha estat més per l’AE Prat, els xuts més clars han estat els parroquians. Abde El Ouliad ha disposat de dos xuts, en el 65 i el 66. El primer ha sortit per poc a fora, i el segon ha anat a parar a les mans del porter. Poc després el 7 dels pratencs, Pau Salvans, s’ha desfet del seu marcador i ha pogut xutar a porteria. Àlex Lázaro, que ha entrat a la segona part, a aturat la pilota.

El partit ha entrat en una dinàmica més enrevessada. Més lluita, poca precisió i les ocasions per ambdós equips venint de centrades a l’àrea sense remats clars. Les defenses han estat més sòlides que creatius els atacs. No ha estat fins al minut 90 quan els pratencs han tingut una de les ocasions més clares. L’equip de 2ª RFEF ha remat a l’escaire, i el refús de xilena l’ha parat la defensa blanc-i-blava sota la línia de gol. El partit ha finalitzat amb empat a 1 i s’ha anat directa a la tanda de penals per decidir el guanyador.

S’ha decidit el passi a la tercera ronda des del punt de penal. El San Cristóbal ha estat més encertat i ha transformat quatre dels cinc penals, mentre que els pratencs només n’han marcat 3. El cap de setmana que ve els parroquians juguen contra el FC Barcelona “B” en la tercera eliminatòria que es disputarà de nou al camp Municipal de Ca n’Anglada.


CP San Cristóbal 1 (4) – 1 (3) AE Prat

CP San Cristóbal:: 1 Álvaro García (P), 2 Óscar Sierra ©, 4 Ricardo Calamardo, 5 Max Llovera, 6 Guillem Hernández, 7 Abde El Ouliad, 8 Yeray Sabariego, 10 Mario Cantí, 11 Tom Diawara, 16 Kevin Alarcón, 18 Adrián Hernández. Banqueta: 9 David Toro, 13 Álex Lázaro (P), 15 Jon Lobo, 17 Juan Carlos Pérez, 19 Ricard Fernández, 20 Eric Cañete, 21 Alejandro Jiménez, 22 Ethan Aguilar.
Entrenador: Oliver Ballabriga.

AE Prat: 1 Carlos Craviotto (P), 3 Vatentin Merchan, 6 Adrián Díaz, 7 Pau Salvans, 8 Francisco Javier Martos, 10 Alberto Padilla, 12 Elhadji Baldeh Kandeh, 15 Yaya Sidibe, 16 Oriol González, 17 Albert Martí, 22 Ramon Marimon. Banqueta: 2 Sergi Benítez, 4 Héctor Rodríguez, 5 Pau Rosales, 9 Pablo Ufano, 13 Aitor Mujica (P), 18 Guillem Corominas, 19 Miguel Fernández, 20 Daniel Molina, 23 Bakary Cisse.
Entrenador: Ricardo Albaladejo.

Àrbitre: Jordi Delgado.
Líniers: Fabio Canavese, Mohamed Tabiza.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa