Un penal condemna el CP San Cristóbal en el debut a la lliga

El CP San Cristóbal ha començat la lliga amb mal peu. Tot i haver suat la samarreta fins al final i haver creat múltiples ocasions de gol, un penal ha condemnat els terrassencs en el seu debut a la lliga de Tercera RFEF. L’equip s’ha enfrontat al CF Peralada a les 18:00h d’aquesta tarda al Municipal de Vilatenim de l’UE Figueres, degut als problemes i el mal estat de la gespa natural del camp de l’UE Peralada. Els d’Oliver Ballabriga han lluita fins al final per revertir el resultat, però finalment tornen a casa amb una derrota poc merescuda.

Una primera part plena d’ocasions de gol pel CP San Cristóbal

La primera part del partit ha estat molt intensa. Els dos equips han tingut múltiples ocasions de gol molt clares que finalment no han entrat a porteria i han deixat el marcador a 0 després dels primers 45 minuts. La primera clara ocasió ha estat al minut 7 pels de Peralada amb una centrada de Moha, que ha posat el cap per Nierga, i aquest, per Medina, que ha arribat forçat dins l’àrea petita. Tot i estar completament sol davant d’una errada de la defensa dels terrassencs, la rematada del davanter ha sortit per sobre el travesser.

Quan arribava el primer quart d’hora, un molt bon llançament d’Abde s’ha perdut per la dreta de la porteria d’Aroca. Un minut més tard, els de Miguel Àngel Muñoz tornaven a arribar a la porteria dels egarencs amb una bona contra portada per Nierga amb una obertura per Marc Pijuan ha pogut ser el primer, però Ricki no ha permès que la pilota entrés al fons de la xarxa.

Els dos equips han continuat creant ocasions de gol fins al final de la primera part, amb molta intensitat i tensió. En els tres minuts d’afegit, Abde ha estat a punt de rematar en una molt bona ocasió però un embolic dins de l’àrea ha fet que no hagi pogut connectar amb la pilota. Ha estat precisament en els minuts d’afegit que Max Llovera ha rebut la segona groga pels terrassencs.

Un penal que fa molt mal

La segona part del partit ha canviat completament. Els jugadors han sortit amb més tranquil·litat i menys moviment. Els dos equips creaven algunes ocasions de gol, tot i que molt poques en comparació als primers 45 minuts. Però al minut 63, les coses s’han complicat pels terrassencs. Medina ha tret una falta ràpida per Nierga que ha forçat el penal superant la sortida de Varo que l’ha derribat. L’àrbitre ha indicat penal favorable al Peralada, el que ha sentenciat al San Cristobal: Nierga ha enganyat al porter Varo, i la pilota ha acabat al fons de la xarxa.

Després del penal, els de Terrassa han buscat arribar a la porteria, però sense cap ocasió clara. Tot i així, no han parat de lluitar. Poc després del 1 a 0, el San Cristóbal ha reclamat un penal per unes possibles mans a l’àrea del Peralada que li ha costat la targeta groga a Oliver Ballabriga. L’àrbitre no ha senyalat res i el partit ha continuat.

Ja en els minuts afegits, el partit s’ha tensionat amb el un San Cristóbal que pressionava per posar la pilota dins la porteria. Però ha sonat el xiulet, i el marcador s’ha quedat 1 a 0. Els terrassencs hauran de redreçar el principi de temporada en el proper partit, que es jugada a casa a les 12:00h del migdia el diumenge 18 de setembre contra el Rapitenca.