Una nova derrota porta el Terrassa FC a la cua de la classificació

Nova derrota del Terrassa FC per 2 gols a 1 contra el CE Manresa en la cinquena jornada de la lliga de segona RFEF. L’equip de Jordi López torna del camp Municipal El Congost amb cap punt i es queda molt enfonsat a les classificacions, de fet, es posiciona als finals de la cua amb 2 punts, juntament amb l’Olot. Per altra banda, el Manresa, nouvingut a la categoria, se situa en el podi. Els dos equips s’han enfrontat en un matx molt viu, amb dos penals, i ple d’ocasions de gol, però un penal a la segona part ha capgirat el marcador a favor dels manresans.

La força del partit s’ha vist reflectida des del primer minut. Els dos equips han sortit decidits a buscar la victòria, amb moltes i moltes ocasions de gol que han donat molta vida al matx. Una grada molt animada no ha parat de fer sorolls amb les trompetes i els timbals durant tots els 90 minuts.

El Terrassa FC ha aconseguit el seu únic gol de penal

La primera jugada perillosa ha arribat passats els 4 minuts, en una centrada de Jiménez que arribava des de la banda a la que no ha arribat Aythami. Escassos minuts més tard, el Manresa s’hi ha tornat amb una rematada de cap forçada Baffoe però que ha aturat Marcos Pérez. L’activitat ha continuat quan Cano ha posat la pilota per Jiménez, però aquest no ha arribat per poc i la pilota ha acabat sortint per l’altra banda del camp. Les ocasions de gol no cessaven, i qualsevol resultat que no fós empat a 0 hagués estat possible amb les oportunitats de tots dos equips fins al primer quart d’hora.

Al minut 17, el marcador ha canviat. L’àrbitre ha senyalat penal a favor dels terrassencs per una caiguda d’Aythami provocada per Fernández. El xut del canari ha entrat ajustat al pal, tot i que Pulido ha endevinat l’acció i gairebé ha arribat a tocar la pilota amb els dits. Un gol esperançador pel Terrassa, però els manresans han continuat pressionant. L’ocasió més clara del Manresa ha arribat entrada la mitja hora: Una pilota al travesser de López ha sortit a fora acabant en córner. Més tard, Martínez ha provat amb un xut llunyà entre algunes errades de la defensa al Terrassa; i també Jiménez l’ha penjat al segon pal però Pulido ha intervingut evitant el gol.

Quan semblava que entràvem al descans amb el marcador a favor del Terrassa, ha caigut una gerra d’aigua freda als de Jordi López, al minut 44: Un llançament de Marc Martínez de falta ha entrat per l’escaire de Pérez i ha igualat el marcador. Així doncs, un gol in extremis a l’últim minut ha fet que arribéssim al descans amb empat a 1.

Un altre penal ha donat la victòria als manresans

La segona part ha començat igual que la primera, plena d’activitat i moviment. El primer quart d’hora ha estat un constant anar i tornar per part dels dos equips, amb ocasions que podrien haver pujat el marcador perfectament. Però poc a poc, el Terrassa s’ha vist agobiat per un Manresa que pressionava i poc a poc s’ha anar adormint. Tot indicava que el gol del Manresa estava a punt de caure.

I així ha estat. L’àrbitre ha senyalat penal favorable al Manresa amb la primera pilota que tocava Spartalis amb una caiguda de Javi López. Molt semblant i en la mateixa zona que el penal que s’ha senyalat a la primera part a Aythami. El xut de López ha capgirat el marcador: La pilota entrat fins al fons de la porteria egarenca sumant un segon gol i pujant el marcador.

El Terrassa ha continuat decaigut, tot i que aguantant per seguir fent ocasions de gol. Poc a poc s’ha anat refent, i la més clara ocasió ha arribat de la mà de Cano, però Pulido ha aturat el xut que anava directe a la porteria, evitant el gol de l’empat

El Terrassa FC torna a casa amb cap punt

Un Terrassa cansat, però reforçat pels canvis, ha continuat pressionant i fent mans i mànigues per aconseguir el gol que el donés 1 punt, però els esforços no han estat suficients. L’àrbitre ha xiulat el final del partit amb un marcador 2-1 que donava els tres punts al Manresa i deixava els terrassencs sense cap punt. Un partit que havia començat molt bé i amb esperances pel Terrassa, però que ha acabat amb una altra derrota. El proper partit serà el diumenge 9 d’octubre a les 17:00h jugant a Terrassa contra l’Atlètic Saguntino.