Mika Mármol, protagonista involuntari en el partit del Barça contra l’Olot

El futbolista de Terrassa Mika Mármol es va convertir en el protagonista involuntari en el primer partit de pretemporada del Barça, amb motiu del centenari de l’UE Olot. I és que el blaugrana va ser l’autor del penal que va donar l’empat al conjunt garrotxí. El central del filial va impactar clarament amb Jordi Manzano dins de l’àrea i l’àrbitre no va dubtar a senyalar la pena màxima.

L’ex del Girona Eloi Amagat va ser l’encarregat de xutar des dels onze metres i malgrat que el porter Ter Stegen li va endevinar les intencions i va arribar a fregar la pilota, l’1 a 1 va pujar al marcador. Era el minut 45 de la primera, però amb aquest resultat ja s’arribaria al xiulet final sense més variacions.

Per la part culer, el davanter Aubameyang va ser l’home gol. Ho va intentar des de bon inici i al minut 20 ja havia posat l’ai al cor dels olotins en un parell d’ocasions, una de les quals va estavellar l’esfèrica al travesser. Però a la tercera ja no va perdonar, i després de rebre una passada llarga de Ter Stegen, el gabonès va batre Batalla amb una gran definició. Era el minut 29.

En el primer onze inicial

Tanmateix, tot i el regust agredolç, el terrassenc va poder gaudir de bons minuts i va ser titular. Xavi Hernández va decidir que el jugador del Barça B sortiria d’entrada juntament amb Ter Stegen, Dest, Arnau Casas, Álex Valle, Kessie, Nico, Pablo Torre, Ilias, Aubameyang i Abde.

Els blaugranes només porten deu dies entrenant i aquest cap de setmana ja marxen cap als Estats Units per a la gira americana. Mármol espera poder allargar la seva estada en el primer equip i tenir alguns minuts. La temporada passada, el defensa egarenc va poder fer el seu debut oficial amb el primer equip el mes de maig en un partit de Lliga davant del Getafe (0 a 0). Va sortir als minuts finals fent de lateral esquerre i no va tenir massa ocasions de tocar la pilota, però es va mostrar com l’home més feliç del món perquè havia complert el seu somni.

Els jugadors del Barça i l’Olot amb ‘Les ulleres de realitat millorada’ contra el càncer infantil, obra del projecte social de la Fundació Albert Bosch | FCB