L’EF Bonaire, campió de Catalunya sènior femení de futbol platja

L’Escola de Futbol Bonaire s’ha proclamat campió de Catalunya sènior femení de futbol platja. Les terrassenques s’han imposat a la gran final al Roses Platja, en un partit molt emocionant que només s’ha decidit a la pròrroga (1 a 3). La competició ha tingut lloc aquest cap de setmana a la platja de La Paella de Torredembarra.

Per primera vegada, l’EF Bonaire s’ha endut el títol de millor equip català. Ha estat la cirereta de la temporada per a les egarenques, que venien de proclamar-se campiones, també per primera vegada, de l’Euro Winners Cup de futbol platja. En aquesta ocasió, el conjunt egarenc de futbol platja ha necessitat d’una pròrroga per aconseguir la victòria, ja que ha estat un partit molt igualat en què les dues porteres han estat protagonistes. En el temps extra, l’EF Bonaire ha estat físicament més fort i ha decantat la balança.

90 minuts d’adrenalina

Els 90 minuts de partit s’han viscut amb molta emoció i amb l’adrenalina al màxim. Torredembarra ha pogut veure en acció els dos millors equips de la temporada, en un partit en què el Roses Platja s’ho jugava tot pel tot si volia revalidar el títol aconseguit l’any passat. Però al seu davant, les vigents campiones d’Europa han plantat cara.

Ha estat el Roses que s’ha avançat en el marcador, gràcies a un bon xut d’Ariadna Forment. Tot i això, el conjunt egarenc ha estat capaç d’empatar poc després gràcies a Maria González. Un marcador que s’ha mantingut fins al final del temps reglamentari gràcies a la bona actuació de les porteres.

L’EF Bonaire es va imposar al Roses Platja a la final del Campiona de Catalunya sènior de futbol platja | FCF

La pròrroga, de color egarenc

A la pròrroga, tot i que la primera clara ocasió ha estat favorable al Roses Platja, un seguit d’atacs de l’EF Bonaire ha decantat la balança. I l’1 a 2 l’ha marcat Julia Serrat i ja a les acaballes, Alba Sánchez ha establert el definitiu 1 a 3.

En un partit que s’ha retransmès en directe per l’FCF TV, l’entrega de trofeus ha anat a càrrec de l’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira; el directiu de la Federació Catalana de Futbol i delegat a Tarragona, José Cosano; i el subdelegat de l’FCF a Tarragona Toni Nieto. Així mateix, també han estat presents en la final el vicepresident de l’FCF Luis Quiñonero; el directiu de l’FCF i delegat al Penedès-Garraf, Jaume Plaza; el directiu de l’FCF i delegat a les Terres de l’Ebre, Miquel Piñol; i el director general de l’FCF i director de l’LCFS, José Miguel Calle.