MónTerrassa
Júlia Bartel, nominada a la 10a edició de la Gala de les Estrelles
  • CA

Júlia Bartel ha estat nominada a la 10a edició de la Gala de les Estrelles. L’Antiga Fàbrica Estrella Damm es vestirà de gala el dilluns 28 de novembre per celebrar aquest esdeveniment, promogut per la Federació Catalana de Futbol, i el qual es podrà seguir en directe pel canal Esport3 a partir de les 20.00 hores. Els membres del Jurat es reuniran properament per decidir els premiats de les diverses categories. En la present edició, hi haurà un total de 12 distincions.

La jugadora de Castellbisbal, del FC Barcelona, ha estat nominada en la categoria de “Jugadora amb més projecció”. Competirà contra dos companyes d’equip, la portera Meritxell Font i la davantera Clàudia Pina, dues futbolistes que actualment es troben al primer equip del Barça, mentre que Bartel forma part de la disciplina del B. La migcampista de només 18 anys acaba de proclamar-se campiona del Món amb la selecció espanyola sub20 i campiona d’Europa amb la sub19.

Deulofeu i Putelles, màxims golejadors

El guardó de ‘Màxim Golejador Català de Futbol’ de la passada temporada se li atorgarà a Gerard Deulofeu, que va anotar 14 gols a la Primera Divisió italiana amb l’Udinese Calcio, la temporada 2021-2022. De la mateixa manera que la campanya anterior, i per quart any consecutiu, el premi a la ‘Màxima Golejadora Catalana de Futbol’ tornarà a recaure en Alèxia Putellas, que va marcar 18 gols a la Primera Iberdrola defensant la samarreta del FC Barcelona.

Les candidates a “Millor jugadora” són Ona Batlle, del Manchester United, Aitana Bonmatí i Alèxia Putelles, del FC Barcelona. En categoria masculina, han quedat finalistes Marc Cucurella, del Chelsea, Gerard Deulofeu, de l’Udinese Calcio, i Marc Bartra, del Trabzonspor.

A més a més, com cada any, en la Gala de les Estrelles també es farà entrega del ‘Premi Jurat’, destinat a reconèixer la trajectòria i els mèrits d’una persona o entitat en el món del futbol. Tota la informació es pot consultar a galaestrelles.com.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa