MónTerrassa
Grisa victòria del San Cristóbal
  • CA

Grisa victòria del CP San Cristóbal. Els blanc-i-blaus han aconseguit la victòria per la mínima davant la Fundació Esportiva Grama. Un remat de cap de Sanku, que ha entrat a la mitja part, ha donat els tres punts del partit. Un matx gris i sense gaire futbol en una tarda freda al municipal de Ca n’Anglada que col·loca els terrassencs en posicions de promoció.

Baixa entrada d’espectadors en el municipal de Ca n’Anglada en aquesta gèlida tarda de desembre per veure l’enfrontament entre el San Cristóbal i la Fundació Esportiva Grama. El San Cristóbal busca canviar la dinàmica d’empats que porta, els últims 5 partits, per no despenjar-se de les posicions de promoció.

Poc joc i molt contacte

El fred sembla que hagi afectat les idees futbolístiques dels dos equips. Congelades i situades només en transicions ràpides sense control. La primera part no ha tingut un dominador clar. Els equips tampoc han volgut l’esfèric, no han proposat cap mena de joc col·laboratiu amb la pilota. Els dos conjunts han proposat un joc molt físic, amb molt contacte. Les interrupcions s’han succeït durant la primera part. No hi ha hagut fluïdesa en el joc, ni en les idees. Pilotes llargues que habilitaven a jugadors que no acabaven de rematar entre els tres pals, o centrades que no trobaven a ningú.

Les millors ocasions han estat pels visitants, tot i que no han estat encertats, i la defensa dels parroquials ha tallat les poques oportunitats que apareixien. Li ha faltat una referència ofensiva al San Cristóbal, algú a qui fer arribar les centrades. Tampoc han trobat les esquenes dels defensors amb passades diagonals i verticals amb què trencar les defenses rivals.

El CP San Cristóbal s’ha imposat per la mínima a la Grama | Néstor Llobet

Canvi de jugadors

Han entrat al camp Sanku, Tom i Ion Vázquez, i ho ha notat el San Cristóbal. Tot i que el partit ha continuat sent físic, els parroquials han buscat connectar millor i ser més incisius. La velocitat de Tom i la presència de Sanku han donat més cos a l’atac egarenc. En el minut 56 el San Cristóbal ha sortit de la banda esquerra defensiva i ha arribat a l’àrea contrària amb tres tocs. Servei de banda que baixa amb el pit Sanku per un company, que envia la pilota vertical per la carrera de Tom. El xut, però ha sortit molt desviat.

El gol ha arribat a pilota aturada. Ion ha centrat una falta a prop del córner. Sanku ha rematat al primer pal després de desmarcar-se del seu defensor i l’ha picat cap a terra per enviar la pilota la fons de la porteria. Pocs minuts després Òscar Sierra ha centrat una pilota que s’ha passejat per davant la porteria sense que ningú la rematés.

La Grama s’ha quedat amb un jugador menys per doble targeta groga en el minut 73. Totes les seves jugades d’atac s’han basat en centrades a pilota aturada, o boles llargues buscant el cap d’un dels davanters per aprofitar la segona jugada. No han tingut premi, i tampoc els parroquials amb els seus atacs.

No ha tingut gaire més història el partit. Molt físic, molt contacte, poc joc, i targetes. Han acabat expulsats per protestes un jugador de la banqueta de la Grama i l’entrenador parroquial, Daniel Andreu. Victòria del San Cristóbal que trenca la ratxa d’empats que el puja de nou a posicions de promoció. Els blanc-i-blaus visiten la Unió Esportiva Tona a la pròxima jornada, el partit es juga diumenge a les 11:45.

CP SAN CRISTÓBAL 1 – 0 FUNDACIÓ ESPORTIVA GRAMA
Gols: 1-0 (65’) Sanku.

CP SAN CRISTÓBAL: 1 Álvaro García (P); 2 Óscar Sierra (C); 4 Ricki Calamardo; 5 Max Llovera; 6 Guillem Hernández; 7 Abde El Ouliad (45’); 8 Yeray Sabariego; 10 Mario Cantí (86’); 16 Kevin Alarcón (45’); 17 Juan Carlos Pérez; 19 Ricard Fernández (Cucu) (45’). BANQUETA: ; 3 David López; 9 Jabbie Sanku (45’); 11 Tom Diawara (45’); 13 Alejandro Lázaro (P); 14 Ion Vázquez (45’); 20 Eric Cañete; 21 Álex Jiménez (86’). ENTRENADOR: Daniel Andreu

FUNDACIÓ ESPORTIVA GRAMA: 1 Manuel Martín (P); 3 Juan Carlos Oliver; 4 Daniel Palomeque; 5 Guillem Trilla; 9 Álex Montalbán; 10 Guillem Escarrabill (83’); 11 Roger Garcia (83’); 17 Guillem Jiménez (70’); 21 Sergio Juste; 23 Joan Gual; 25 Mike Cevallos. BANQUETA: 2 Iván Torreblanca; 8 Adrián Gimeno (83’); 13 Daniel Guiseris (P); 18 Juan Sosa; 19 Marc Rodríguez (70’); 20 Arián Rosa (83’); 24 Rubén Cifuentes. ENTRENADOR: Manuel Pelaez.

Els jugadors del CP San Cristóbal celebrant la victòria davant la Grama | Sancris

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa