MónTerrassa
Un gran Terrassa treu un punt davant el Lleida Esportiu
  • CA

Empat entre Lleida i Terrassa en un partit on els egarencs han tingut les ocasions més clares del partit. El Terrassa ha disputat el seu segon partit a domicili consecutiu, aquest cop visitant el Camp d’Esports del Lleida Esportiu.

Els de Jordi López han recuperat a Fran González y Meshak Babanzilla per aquest partit, però David Jiménez ha estat baixa d’última hora i el seu lloc en l’onze titular l’ha ocupat Spartalis. Óscar Vacas ha repetit de nou titularitat al mig del camp.

Partit molt igualat el que s’esperava avui a Lleida, entre dos equips amb molt bones plantilles però amb objectiu diferents a curt termini. Per part del Terrassa poder tornar a entrar a la zona de Play-Off i el Lleida allunyar-se de la perillosa zona de descens.

El Terrassa perdona al Lleida a la primera part

Plantejaments semblants els de Terrassa i Lleida a l’inici del partit amb uns primers minuts de tanteig on els dos equips volen la possessió de la pilota, això si, sense precipitar-se a l’hora d’atacar. Una tímida rematada de Jordi Cano molt forçada ha estat la primera arribada del Terrassa en l’àrea rival.

Al minut 13, Óscar Vacas ha vist la primera targeta groga del partit en una falta sobre Alpha a la frontal de l’àrea. El llançament d’Agüero ha acabat amb una aturada estratosfèrica de Marcos Pérez que ha enviat la pilota a córner. Poc a poc, el Lleida ha anat fent-se amb la possessió de la pilota i buscant sempre filtrar passades cap a Alpha per aprofitar la seva velocitat.

Jordi Cano de nou ha tingut una oportunitat molt clara de gol quan gràcies a una gran desmarcada ha marxat per velocitat del seu defensor i s’ha plantat davant el porter del Lleida, que amb una gran aturada ha evitat el gol del davanter del Terrassa. El Lleida ha avisat també al minut 33 amb una jugada que ha acabat amb una passada de la mort que no ha pogut rematar cap jugador local.

Alpha ha vist també la targeta groga després de realitzar una falta molt dura sobre Adri Lledó. El davanter Carlos Martínez ha tingut l’ocasió més clara del partit, el jugador no ha aprofitat una gran passada de Diego Garzón a dintre l’àrea que l’ha deixat totalment sol davant el porter, però la rematada de Carlos ha estat molt dolenta i ha sortit fora.

Bons minuts finals d’un Terrassa crescut que ha posat sobre les cordes al Lleida. Poc després de la rematada de Carlos ha estat el torn per Jordi Cano que no ha pogut aprofitar una bona centrada i la seva rematada massa fluixa ha anat a les mans d’Iñaki.

Igualtat màxima i repartiment de punts

La segona part ha començat amb un canvi a les files del Terrassa, Babanzila ha substituït a Óscar Vacas, el jugador que ha vist l’amonestació a la primera part. Els egarencs han portat la iniciativa de la pilota a l’inici de la segona part amb la idea de donar continuïtat als últims bons minuts de la primera.

Al minut 60, Carlos Martínez ha conduït una molt bona contra però s’ha precipitat amb una rematada molt desviada quan tenia a Spartalis totalment sol al seu costat. Poc després, una falta lateral a favor del Terrassa ha acabat amb una rematada de cap de Lledó però el porter Iñaki ha desviat la pilota a córner. El ritme ha disminuït molt a la segona part i els dos equips han afluixat la intensitat a l’hora d’atacar.

El Lleida ha tingut molt a prop el gol quan en un córner han rematat la pilota al travesser, en la ocasió més clara de la segona part. Carlos Martínez, negat avui amb el gol, no ha arribat a rematar un centre ras de Jordi Cano quan estava totalment sol davant de porteria. El partit ha embogit una mica als minuts finals amb una sèrie de contres consecutives per part dels dos equips però sense encert.

El Terrassa suma un nou punt i es col·loca setè a la classificació a només un punt del Play-Off d’ascens.

Lleida Esportiu: Iñaki, Joan Campins, Roger Figueras, Pladevall (Diamanka 63’), Óscar Rubio, Quadri, Sabater (Denys 73’), Monterde, Agüero, Alpha, Chuli (Mario Rivas 63’).

Terrassa FC: Marcos, Diego Garzón, Víctor Morales, Neeskens, Lucas Viña, Lledó, Óscar Vacas (Meshak 45’), Spartalis, Carlos Martínez, Jordi Cano (Karim 82’), Servetti.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa