MónTerrassa
Golejada del CP San Cristóbal en l’últim partit de lliga a casa
  • CA

Festival a Ca n’Anglada en la penúltima jornada. CP San Cristóbal i FC Ascó s’han enfrontat en el Municipal de Ca n’Anglada en el partit corresponent a la jornada 33 del cinquè grup de Tercera RFEF. Els d’Oliver Ballabriga ja estaven matemàticament classificats pel play-off d’ascens i el tècnic blanc-i-blau ha realitzat alguns canvis respecte a l’onze que acostuma a ser titular. L’Ascó, per la seva part, tampoc es jugava res perquè ja no pot salvar la categoria.

El San Cristóbal ha sortit millor que el seu rival i això s’ha vist reflectit al minut 11 quan Sierra ha fet el primer pel conjunt egarenc. Mario Cantí ha posat una centrada que ha propiciat un error monumental del porter contrari, cosa que ha aprofitat Sierra per enviar la pilota al fons de la xarxa. Poc després, Poves ha filtrat una molt bona passada a Tom, que s’ha quedat en una bona posició per xutar amb la cama esquerra, però el tir l’ha sortit molt centrat i el porter l’ha refusat. Vèiem un Ascó que tenia la possessió constantment, però no el domini del joc. Els visitants no aconseguien trobar espais en la defensa d’un San Cristóbal que vivia còmode intentant recuperar i fer transicions ràpides. Al minut 35, Tino Mendoza ho ha intentat amb un tir potent des de la frontal que ha atrapat el porter Enric. Als últims compassos de la primera part, Aarón ha estat a punt de fer el segon pel San Cristóbal gràcies a un xut que ha tocat el lateral de la xarxa. 

Ha estat una primera part en què s’ha notat la poca importància del partit. Cap dels dos conjunts es jugava pràcticament res i hem vist un matx amb poc ritme i intensitat. Tot i això, el Sancris anava per davant en el marcador gràcies a un gol matiner d’Óscar Sierra. 

A la represa, l’Ascó ha tingut la primera ocasió perillosa mitjançant una falta directa llançada per Marcel, però la pilota ha marxat per sobre de la porteria de Fermín. Poc després, el lateral Mario Domingo ha posat una centrada des de banda esquerra als peus d’Aarón, que ha xutat sense trobar porta. L’Ascó estava tardant molt a replegar enrere quan perdia l’esfèrica i el Sancris trobava molts espais per fer mal. Feia la sensació que, si els locals posaven una marxa més, podien sentenciar el partit. De fet, així ha estat al minut 60 quan Aarón ha fet el segon pels de casa. Mario Cantí ha iniciat un contraatac amb una gran carrera des de banda dreta per acabar centrant. La pilota, després d’un rebot, l’ha arribat a Aarón i sense gaire oposició ha armat un bon xut al qual el porter no ha pogut arribar. Un minut després, Poves ha estat a prop de fer el tercer amb un xut difícil amb la cama esquerra que ha marxat fregant el pal. Tom Diawara s’ha topat amb el travesser en una gran acció que ha acabat finalitzant a l’àrea petita.

En la següent jugada, Mario Domingo s’ha inventat un xut espectacular des de la llarga distància per fer el tercer i sentenciar el partit. Tan sols un minut més tard, els locals han aprofitat els espais al contraatac per deixar pràcticament sol a David Toro, que s’ha encarregat de fer el quart gràcies a una vaselina de llibre. L’Ascó ha marcat el gol de la consolació al minut 80 en una transició ràpida per banda dreta en què Aarón Alvárez ha centrat a Adrián, que ha rematat de cap al fons de la porteria. Toro ha estat a punt de fer el segon en el seu compte particular després d’un gir perfecte a l’interior de l’àrea que li ha permès carregar un tir que ha refusat la defensa. Al San Cristóbal encara li ha donat temps per marcar un últim gol. Aarón ha recorregut molts metres al contraatac per acabar enviant la pilota a Toro, que ha definit perfecte i ha firmat un doblet sortint des de la banqueta.

Així ha acabat un partit en què al San Cristóbal no li ha fet falta donar-ho tot per ser molt superior al seu rival i acabar golejant-lo. Ha mostrat la seva solidesa ofensiva i la facilitat per trobar espais en atac. Els locals han aconseguit la victòria per cinc gols a un en l’últim encontre a casa. El pròxim compromís del Sancris serà el darrer partit de lliga (sense comptar el play-off) en el camp de la Guineueta. 

CP SAN CRISTÓBAL: Fermín, Sierra (Chechu, 75’), Ricki, Max Llovera (Amantini, 75’), Sergi Martínez, Poves (David Toro, 64’), Tino Mendoza, Mario Cantí (Abde, 64’), Mario Domingo (David López, 84’), Tom Diawara, Aarón Bocardo.

FC ASCÓ: Enric, Xavier, Genís, Nil Coch, Ferrán (Aarón Álvarez, 77’), Marc Blanch (Nil Capdevila, 77’), Albert, Marcel, Gerard, Baaqi (Jordi, 70’), Adrián.

Àrbitre del partit: Jonatan Miguel Teruel (Delegació de Barcelona)

Targetes grogues: Nil Coch (FC Ascó, 36’)

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa