MónTerrassa
El futbol català perd el terrassenc Jaume Galobart
  • CA

Tristesa i commoció al món del futbol català per la pèrdua del terrassenc Jaume Galobart Soler, a l’edat de 47 anys. Assessor Esportiu i amant del futbol amateur, era actualment el director de l’empresa ASFC, nascuda a la comarca d’Osona l’any 2013 i que estava especialitzat en l’assessorament a clubs, equips i jugadors a través del vídeo anàlisis.

Tot i ser nascut a Moià, Galobart residia a Terrassa, ciutat on rebrà el darrer comiat aquest divendres, dia 18 de novembre, a les 12 del migdia al Complex Funerari Municipal de Terrassa. El xoc ha estat especialment dolorós a la Catalunya Central, on desenvolupava la seva activitat professional. Segons informa el diari Regio7, el decés s’hauria produït de forma “sobtada i inesperada”, i per això s’ha hagut de fer autòpsia per determinar-ne les causes.

Vinculat a grans clubs del futbol català

Dels primers a reaccionar ha estat el CF Solsona, que milita a Primera Catalana, on Galobart n’havia estat el secretari tècnic la temporada passada. El club ha lamentat la pèrdua i ha traslladat el seu condol a la família i amics.

Aquest curs esportiu, l’empresa dirigida per l’egarenc estava realitzant assessorament a una vintena d’entitats de Primera, Segona i Tercera Catalana (com el Sallent o el Calaf). Especialment afectats han quedat la plantilla i cos directiu de la CF Montañesa (de Tercera Divisió RFEF), ja que actualment formava part del cos tècnic.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa