MónTerrassa
Francesc Manchado revalida la presidència del CP San Cristóbal

Francesc Manchado ha revalidat la presidència al capdavant del CP San Cristóbal. La candidatura encapçalada per qui ja era el president de l’entitat ha estat la més votada pels socis. Els comicis van tenir lloc aquest dimecres, dia 29 de març, a les instal·lacions del club parroquial, en una jornada que es va obrir a les dotze del migdia i que va finalitzar a les nou del vespre.

La mesa electoral a la Sala d’Actes del camp municipal de Ca n’Anglada va veure com exercien el seu dret a vot el 60% dels socis. En total es van comptabilitzar 129 vots (dels 189 socis que podien votar). A les eleccions hi concorrien dues candidatures, l’oficialista, presidida per Manchado, i l’alternativa, encapçalada per Gracia Moreno. Cal destacar que era la primera vegada que es presentava una dona per a la presidència de l’entitat. També era el primer cop que era necessari celebrar unes eleccions.

Mesa electoral al camp municipal de Ca n’Anglada per les eleccions a la presidència | CP San Cristóbal

Clara victòria de Manchado sobre Moreno

La distribució dels vots va ser d’aquesta manera:

  • Francesc Manchado: 107
  • Gracia Moreno: 21
  • Vots nuls: 0
  • Vots en blanc: 1

D’aquesta manera, Manchado va imposar-se amb un ampli avantatge respecte a la candidatura de Moreno. Ambdues comptaven amb el suport de pesos històrics del club. Manchado tenia el suport dels dos anteriors presidents (Plácido Lordan i Francisco Ramos) mentre que Moreno comptava amb Próspero Nicolás.

Amb la victòria de Manchado es consolida el projecte esportiu i social que s’havia iniciat, el qual passa per continuar amb la millora de les instal·lacions (més enllà del terreny de joc i vestidors recentment arreglats) i amb l’anunci de voler incloure el futbol femení com una secció més del club (recordem que fa molts anys ja n’havia tingut) i també de recuperar la figura del director esportiu (vacant des de la marxa de Ballabriga).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa