MónTerrassa
Entrades solidàries per veure el darrer partit del Terrassa FC a l’Olímpic

Entrades especials i solidàries per veure el darrer partit del Terrassa FC a les instal·lacions de l’Estadi Olímpic. El club ha organitzat una nova promoció per aconseguir omplir el camp davant del RCD Espanyol B, aquest pròxim diumenge dia 7 de maig, a les dotze del migdia. Serà l’últim enfrontament a casa de la temporada regular, i els terrassistes encara tenen opcions de classificar-se pel play-off, això sí, no poden fallar ni regalar cap més punt.

Com ha realitzat en els darrers partits de Lliga, el Terrassa FC oferirà descomptes especials per a socis i jugadors del futbol base. Però a més, en aquesta ocasió, també s’hi ha afegit una promoció solidària gràcies a un acord amb Creu Roja de Terrassa. D’aquesta manera, el club fa una crida a tota l’afició a portar un litre de llet que es donarà al Centre de Distribució d’Aliments “El Rebost” de Terrassa.

Entrades solidàries amb el Rebost

La funció principal d’El Rebost de la ciutat és la de distribuir aliments entre les persones derivades principalment de Serveis Socials municipals, a través d’unes cistelles bàsiques que contenen productes secs i frescos, que serveixen de complement a la dieta bàsica. Aquest 2023 però, el programa FEAD no inclou llet entre els seus productes i és per això que Creu Roja ha decidit buscar altres vies de distribució per poder aconseguir-la. Cal tenir en compte que el Rebost, consumeix aproximadament 30.000 litres de llet al mes i només la meitat, en l’actualitat, està garantida per les aportacions de la Fundació Banc dels Aliments.

L’entrada solidària per al partit entre el Terrassa FC i el RCD Espanyol vol que cada assistent porti un litre de llet acompanyant la seva entrada oficial. D’aquesta manera es preveu aconseguir un número elevat de litres de llet que es dirigiran directament al Rebost i en concret a les famílies que més ho necessiten.

Promoció per a socis i jugadors del futbol base

Parel·lament, el Terrassa FC torna a fer una crida per viure una nova i inoblidable TerrassaFCExperience que ens empenyi fins la victòria. Aquestes són una per una les tres promocions per el partit contra el RCD Espanyol B:

  • Dues entrades gratuïtes per soci. El socis 22/23 del Terrassa FC podran retirar a les oficines de l’Estadi Olímpic de Terrassa dues entrades totalment gratuïtes extre, de la mateixa zona que pertanyi el seu carnet. La retirada s’ha de fer abans de divendres en horari de 9.30h a 12.40h o de 15.10h a 20h.
  • Dues entrades gratuïtes per jugador. Tots els jugadors i jugadores del futbol base, futbol femení i futbol sala del Terrassa FC disposaran de dues invitacions totalment gratuïtes. Tal i com passa amb els socis, aquestes entrades s’hauran de passar a recollir per les oficines de l’Estadi Olímpic de Terrassa abans de divendres en horari de 9.30h a 12.40h o de 15.10h a 20h.
  • Entrades anticipades per només 1 euro. Els deu punts de venda oficials que el club té repartit per Terrassa vendran, fins al mateix dia del matx, entrades anticipades de General/Gol per només 1 euro. Els establiments adherits són: botiga ALICIA Moda i Costura (ctra. de Matadepera, 107), Bar Área (plaça Can Roca, 11), Bar Rustidero Iván (c/ Provença, 95), Frankfurt Reiter, (c/ Pintor Huguet, 62), Nou Astoria (c/ Navas de Tolosa, 3), Digital Foto (c/ Iscle Soler, 1), Restaurant La Antorcha (avinguda Josep Tarradellas, 1), Frankfurt Olímpics (c/ dels Voluntaris, 85), Yummy Pastisseria (passeig de Joan Miró, 25) i la cafeteria Secreto de Ciscu (passeig del Camp del Roure, 40).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa