MónTerrassa
Empat amb un partit irregular del Terrassa FC
  • CA

El Terrassa FC empata 1 a 1 contra el Lleida esportiu amb dues parts molt diferents. En la primera els egarencs han controlat més i han aconseguit avançar-se en el marcador. Mentre que a la segona part l’equip de ponent ha posat més futbol i han igualat de córner. Els egarencs rebien el Lleida Esportiu a la jornada 7 de la lliga de 2 RFEF amb l’opció d’atrapar l’equip visitant a la classificació amb una victòria. El Terrassa, en quinzena posició amb 5 punts, lluitava per la victòria el diumenge davant l’equip lleidatà que venia d’empatar contra el Manresa a la jornada anterior.

Partit entre el Terrassa FC i el Lleida Esportiu | Nestor Llobet

Partit obert

El matx ha començat amb les dues aficions fent-se sentir per sobre l’altre, tal com els dos equips han intentat controlar l’esfèric sense aconseguir-ho. Els dos conjunts han arribat a l’àrea del rival, però en els primers quinze minuts ha estat el Terrassa el que ha disposat de millors ocasions.

Una falta a l’esquerra de l’atac vermell casi tocant l’àrea que Àlex Fernàndez ha enviat a fora i un xut de Carlos que el porter visitant ha blocat ha estat les oportunitats més clares. El Lleida també ha tingut un xut llunyà que ha estat a punt de sorprendre a Marcos Pérez, però ha sortit per sobre el travesser.

El partit ha continuat idèntica dinàmica. Mentre que les aficions repetien els mateixos càntics, una vegada i una altra; cap dels equips ha sabut apoderar-se de la pilota. Si bé el Terrassa ha disposat de més possessió, la primera part ha estat molt oberta amb arribades a les dues àrees però poques ocasions clares fins a l’últim minut.

En el minut 44 Lucas Viñas ha entrat ràpidament per la banda esquerra de l’atac i l’han tombat dins l’àrea. El capità Àlex Fernàndez ha anotat la pena màxima que el col·legiat ha assenyalat posant per davant als locals en el marcador.

Partit entre el Terrassa FC i el Lleida Esportiu | Nestor Llobet

Puja la intensitat

La segona part ha començat amb els dos equips pujant el ritme i la intensitat. El Lleida ha arribat a la frontal de l’àrea després d’una bona jugada col·lectiva que ha trencat la defensa local. El xut, però, ha sortit fregant el pal esquerre de la porteria de Marcos a fora. L’equip de Jordi López ha tingut una oportunitat molt clara a servei de córner. Amb tots els jugadors a l’àrea petita com acostumen a fer els egarencs, el remat l’ha tret el porter visitant a la línia de gol. Tot i disposar d’alguna ocasió més, cap ha estat tan evident.

Els de ponent han buscat amb més insistència l’atac per empatar el partit a mesura que passaven els minuts. El partit s’ha tornat més físic i amb molt joc en el mig del camp amb un Terrassa més defensiu i col·locat enrere. En un córner servit pel Lleida en el 79 de la segona ha arribat l’empat al marcador electrònic. La centrada l’ha rematat el defensa Gaixas des del pal llarg.

Els locals han sortit més del seu migcamp per buscar la victòria, però no han volgut descuidar la defensa. Els lleidatans han tancat molt bé les línies defensives deixant només algunes centrades que el porter s’ha cuidat molt bé d’aturar. Amb el resultat d’empat s’ha arribat al final del partit.

FITXA TÈCNICA
Terrassa FC 1 – 1 Club Lleida Esportiu
Gols: 44’ 1-0 À. Fernández; 79’ 1-1 A. Gaixas..
Terrassa FC: 1 Marcos Pérez; 2 Diego Garzón (89’ 21 Spartalis); 3 Neskens; 5 Lucas Viña; 7 Carlos; 8 Álex Fernández (75’ 4 F. González); 10 Lledó (25 Babanzila); 14 V. Morales; 15 Jaouad; 17 Jordi Cano (75’ 11 S. Serrano); 20 P. Servetti (63’ 9 Aythami). Entrenador: Jordi López
Club Lleida Esportiu: 3 Nani; 4 Arnau Gaixas; 5 R. Figueras; 7 Alpha Bagayoko; 8 Loris Metller; 9 De Mesa; 12 Óscar Rubio; 13 Iñaki; 21 J. Agüero; 22 Comeras; 30 Q. Liameed. Entrenador: Pere Martí.
Camp: Camp Municipal de Ca n’Anglada.

Partit entre el Terrassa FC i el Lleida Esportiu | Nestor Llobet

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa