Empat a casa dels de Jordi López

Els vermells es reparteixen els punts amb el filial del València en un partit amb ocasions per ambdós equips. Tot i que el Terrassa ha dominat més la pilota durant la primera part, no ha aconseguit transformar cap de les ocasions que ha tingut. El València Mestalla ha despertat a la segona part, però els egarencs han mantingut la serietat defensiva en una meitat més caòtica i disputada.

El Terrassa FC rebía al València Mestalla en la segona jornada de la lliga 2 RFEF. Encara queden mesos perquè el Terrassa pugui jugar a l’Estadi Olímpic, així que el Municipal de Ca N’Anglada encara és l’estadi on el conjunt de Jordi López buscava la primera victòria a casa després de l’empat aconseguit les terres de l’Ebre. Els valencians buscaven puntuar després de la derrota a casa contra l’equip català del CE Manresa.

Domini vermell a la primera part

Durant els minuts inicials els dos equips han buscat fer-se amb la pilota al mig del camp. El Terrassa, de vermell, ha intentat controlar el partit i ha disposat de més possessió durant la primera part. Ha tingut més ocasions i més clares, però no s’han transformat en gols. Per la seva banda, el València, de negre en aquest partit, ha intentat treure’s de sobre el domini egarenc sense assolir-ho totalment.

Ja en el minut 5 del partit, el davanter Jordi Cano ha amenaçat la porteria valenciana, però la pilota ha sortit desviada a l’esquerra. El Terrassa FC ha continuat buscant la porteria contrària. Ja fos per la dreta amb les incursions del lateral Lucas Viña, o amb bones combinacions per la dreta els vermells han cercat inaugurar el marcador, però sense encert.

Més ocasions pel Terrassa

El filial valencià no s’ha aproximat a la porteria egarenca fins passat el 20 de la primera part amb un remat de cap mal efectuat que no ha suposat cap dificultat pel porter Marcos Pérez. La resposta terrassenca no s’ha fet esperar amb un remat d’Àlex Fernández de planxa que ha sortit desviat a l’esquerra de la porteria valenciana.

El domini vermell ha seguit durant la primera part. Els València Mestalla ha amenaçat la porteria en diverses ocasions. Una de les poques jugades trenades dels valencians ha acabat a les mans de Marcos Pérez al no trobar rematador. La primera part s’ha acabat sense temps afegit després d’un parell de jugades del Terrassa que no ha tingut l’encert d’obrir el marcador.

Desperta el València

L’equip visitant ha sortit molt més despert i amb les idees més clares a la represa. Ha buscat moviments més verticals a l’esquena dels defenses egarencs i canvis de banda en diagonal per trobar el conjunt de Jordi López descol·locat. Els valencians han disposat de vàries jugades de perill. En el minut 57 el davanter del València s’ha tirat en planxa i ha enviat la pilota al fons de la porteria, però la jugada s’ha invalidat per fora de joc.

Pocs minuts després el Terrassa ha disposat d’una bona ocasió quan Jordi Cano ha trencat la defensa per la dreta de l’atac. Ha entrat per la línia de fons i ha fet la centrada de la mort en diagonal, però cap company ha pogut rematar l’assistència. Un xut fort de dins l’àrea de l’extrem egarenc ha provat l’atenció del porter que ha aturat amb les mans.

Minuts bojos d’anada i tornada

Els dos equips han perdut el control del partit en els últims 15 minuts. Les ocasions s’han alternat a ambdues porteries. Les línies dels equips s’han separat, el què ha facilitat les contres i les jugades d’atac. Després el porter Marcos Pérez aturés un xut amb el València, l’afició ha demanat penal en la següent jugada a l’àrea del València quan el davanter Jordi Cano ha caigut.

Les ocasions més clares dels dos equips s’ha donat en els últims dos minuts de partit. L’11 del València ha enviat la pilota al travesser amb un xut sec des de fora de l’àrea que ha posat l’ai al cor dels egarencs. Al minut d’aquesta jugada, el davanter Carlos Martínez ha recollit el servei llarg del porter dins l’àrea contrària i, quan només faltava batre el guardameta contrari ha enviat la pilota a fora a centímetres del pal dret. Tot i els minuts afegits, el marcador no s’ha mogut i s’ha mantingut com al principi del partit, 0 a 0.