MónTerrassa
Empat agredolç per al San Cristóbal
  • CA

El CP San Cristóbal només ha sumat un punt en un disputat partit contra la Montañesa. Tot i avançar-se en el 57 del partit amb un gol de Sanku, els visitants han empatat després d’un discutit penal. S’ha vist poc joc durant el partit, però si molta intensitat i molta lluita de dos equips que busquen quedar-se a la part alta de la taula classificatòria.

Aquest diumenge 6 de novembre el conjunt de Ca n’Anglada jugava un partit complicat contra l’equip del districte barceloní de Nou Barris, La Montañesa. Els dos equips estan empatats a punts amb quatre victòries, tres empats i una derrota. Els parroquials es buscava sumar punts per no perdre l’estela del primer de la lliga, l’Europa, que ha anat sumant victòria per partit.

Partit entre el CP San Cristóbal i la Montanyesa | Néstor Llobet

Intensitat i igualtat

Els dos equips han sortit amb molta energia i en els cinc primers minuts s’han vist ocasions a les dues porteries. El San Cirstóbal ha jugat amb el seu blanc-i-blau tradicional, i els visitants amb la seva equipació gualdinegre. L’oportunitat més clara ha estat per La Montañesa. Els jugadors de l’equip barceloní han trobat espai a l’esquerra de l’atac i han arribat dins l’àrea. Álvaro, amb una ràpida reacció de la mà dreta ha aturat el remat.

Un nodrit grup d’aficionats de Nou Barris ha acompanyat en tot moment el seu equip, i han contrarestat els ànims de l’afició local.

Durant la resta de la primera part les defenses s’han anat consolidant, i el partit ha passat a jugar-se al mig del camp. Les ocasions dels parroquials han arribat amb pilota aturada, mentre que els de Nou Barris han buscat moure la pilota i han aprofitat les pèrdues dels locals per trobar escletxes en la defensa i portar el perill a la porteria d’Álvaro García. En el vint de la primera, Ion Vázquez ha xutat mossegada una centrada de Mario Cantí. El porter rival ha aturat fàcil la pilota.

La Montañesa ha pressionat dividint la defensa del San Cristóbal, que no ha buscat canviar de cantons i ha preferit atacar amb pilotes llargues i verticals. Abans del descans, els gualdinegres han pogut avançar-se en el marcador. Un dels davanters ha rematat a mitja volta una pilota que ha arribat al centre de l’àrea. Àlvaro l’ha bloquejat amb seguretat.

Gol fantasma i un discutit penal

La segona part ha començat trepidant. Dos minuts després de la represa, els pupils de Daniel Andreu han reclamat gol en una pilota que semblava travessar la línia de la porteria, però l’equip arbitral no ho ha considerat així. El partit s’ha endurit, i s’ha jugat més cos a cos. En el minut cinquanta-vuit Sanku ha marcat després d’una jugada de combinacions curtes per la dreta de l’atac. El seu xut ha anat a l’escaire contrari de la porteria, lluny de l’abast del porter. Amb el gol han arribat els millors minuts de joc de l’equip de Ca n’Anglada, però no s’ha transformat en més gols.

En una jugada de córner el col·legiat ha xiulat penal a l’àrea del San Cristóbal per un contacte de Mario Cantí amb un rival. Tot i les protestes dels jugadors locals, la pena màxima s’ha mantingut. El capità visitant, Fernando Velillas, ha marcat en segona instància. Álvaro ha parat el primer xut, però el rebot ha quedat davant del jugador de la Montañesa que ha enviat la pilota al fons de la xarxa.

Els blanc-i-blaus han intentat fins a l’últim minut aconseguir la victòria. El xiulet final ha arribat després d’un xut de Ion Vázquez des de fora l’àrea que ha marxat fora a la dreta de la porteria després de cinc minuts de temps afegit. Amb un punt més al caseller, l’equip de Ca n’Anglada continua sumant i segueix en les primeres places de la classificació. El pròxim diumenge 13 de novembre a les 12 del migdia, els de Daniel Andreu visiten el camp del líder, l’Europa.

FITXA TÈCNICA

CP SAN CRISTÓBAL 1 – 1 CF MONTAÑESA
GOLS: 58’ 1-0 J. Sanku; 75’ 1-1 F. Velillas.

CP SAN CRISTÓBAL
ALINEACIÓ: 1 Álvaro García (P), 2 Óscar Sierra (C); 4 Ricki Calamardo; 5 Max Llovera; 8 Yeray
Sabariego; 9 Jabbie Sanku; 10 Mario Cantí (79’); 11 Tom Diawara (82’); 14 Ion Vázquez; 20 Eric
Cañete (57’); 21 Álex Jiménez.
BANQUETA:; 3 David López; 7 Abde El Ouliad (79’); 13 Alejandro Lázaro (P); 15 Jon Lobo; 16
Kevin (57’); 17 Juan Carlos; 19 Ricard Fernández (Cucu) (82’).
ENTRENADOR: Daniel Andreu

CF MONTAÑESA
ALINEACIÓ: 2 Francisco Murcia; 4 Miguel Ángel Sanvidal; 5 Ismael Moyano; 7 Pedro Bilbao
(71’); 8 Eric Ruiz; 10 Fernando Velillas (C); 13 Eric Mourin (P); 14 Dimas Delgado (71’); 18
Abodlai Bandeh (71’); 19 Eric Jiménez (82’); 21 Favio Julian Osorio (82’).
BANQUETA: 1 Mauro Rabello; 3 Marc Muñoz (71’); 6 Marçal Cases (71’); 11 Alhaji Siabu
Sanneh (71’); 16 Joel Cañaveras (82’); 17 Sergio Mulero (82’); 20 Martí.
ENTRENADOR: Raul Paje.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa