MónTerrassa
L’emotiu missatge de Xavi Hernández a la lesionada Alèxia Putellas
  • CA

Xavi Hernández ha enviat un emotiu missatge de suport cap a la capitana del FC Barcelona Alèxia Putellas, després de confirmar-se la greu lesió que ha patit. L’actual entrenador del Barça d’homes sempre s’ha mostrat un fan de la de Mollet del Vallès, i davant de la gerra d’aigua freda que aquest dimarts ha patit la futbolista, no ha dubtat a fer-li costat.

Ho ha fet amb un post a través de les xarxes socials, amb un missatge clar i una fotografia nostàlgica, en què es veu els dos protagonistes uns anys enrere, quan encara eren canalla, especialment ella. “Aquí estic amb la millor jugadora del món! Ens demostrarà a tots que és una campiona!”, ha exclamat el terrassenc. I li ha recordat que de ben segur “tornaràs més forta”.

Una lesió que Xavi coneix bé

Xavi sap de què parla. Ell mateix va patir la mateixa lesió que ha obligat a Putellas ha renunciar a l’Eurocopa, que comença aquest mateix dimecres. El tècnic va trencar-se el lligament creuats anterior del genoll dret l’any 2005. Va ser en un entrenament -igual que l’Alèxia- quan va fer un mal gest tot sol i va notar el “crec”. L’egarenc va protagonitzar una de les recuperacions més fulgurants mai vistes, i amb menys dels sis mesos previstos ja tornava a ser al terreny de joc. Durant aquells mesos, era força habitual veure’l pujant corrent a la Mola.

Però per a Putellas el temps de recuperació segurament serà molt més llarg. Com a mínim, ja es parla dels sis mesos de rigor, i de set o vuit fins a tornar-la a veure competir. De fet, el mateix Doctor Cugat -qui va operar Xavi- ha manifestat que no compta que puguem veure la flamant Pilota d’Or 2022 fins al cap de 10 o 11 mesos. Això suposaria doncs perdre’s pràcticament la temporada vinent sencera.

La lesió arriba en un moment molt delicat i que ha aixecat molta polèmica. El Barça s’ha mostrat molt enfadat amb la Federació espanyola, ja que la capitana venia de disputar una Lliga molt exigent i acumular molts minuts a les cames, i l’entrenador Jorge Vilda enlloc de dosificar-la de cara a la competició europea, l’ha fet jugar tots i cadascun dels amistosos complets. Alèxia ja no estava bé des de feia setmanes, cansament i petites molèsties. Aquest dimarts, després d’una sessió esgotadora, el genoll de la crack blaugrana ha dit prou.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa