El CP San Cristóbal remunta i es classifica amb un final d’infart

El CP San Cristóbal ha superat l’eliminatòria (3-2) que el permet somniar amb l’ascens. Els parroquials n’ha tingut prou amb 30 minuts estratosfèrics a la primera part. La segona ha estat una altra cosa. L’Hospitalet, amb tot perdut, ha anat a totes i ha fet dos gols que ens duien a la pròrroga. La millor classificació a la lliga dels parroquials ha permès que es classifiquessin per a la següent ronda.

El CP San Cristóbal i L’Hospitalet jugaven el partit de tornada de la primera eliminatòria del play-off d’ascens a Segona RFEF. Els egarencs arribaven amb un gol en contra de l’anada. Els parroquials confiaven en el fortí de la riera de Les Arenes, on només havien perdut dos partits aquesta temporada. I el camp ha estat talismà.

Primera part

Els dos equips començaven endollats, intensos i revolucionats. Era una final on es jugaven molt. Passar a la següent eliminatòria dels play-off. Per pujar en queden tres, dues nacionals a Catalunya i una estatal. Al minut 2 ha arribat la primera ocasió claríssima de Cantí, que ha salvat el porter sota pals.

A l’11, Sanku combinava amb Tom, que de manera brillant, clavava la pilota al fons de la porteria rival. Els parroquials han anat de pressa a igualar el gol que va fer l’Hospitalet la setmana passada. Quedava partit. I els egarencs anaven pel segon, amb quatre córners ja a favor amb només 18 minuts de joc, i un que acabava al travesser.

I arribava el segon al municipal. El Sancris ampliava la distància amb el segon gol, obra de kevin. Els parroquials no en tenien prou i buscaven el tercer amb un L’Hospitalet molt tocat. Els visitants són un equip al qual li agrada la pilota, i els de Dani Andreu no ho permetien, amb la lliçó ben apresa. I per davant, Tom era un malson. Ion, intens, veia la targeta groga al 28. Era un problema amb tot el que quedava per jugar.

Sanku, amb un gol extraordinari, feia embogit el municipal de Ca n’Anglada a la mitja hora de joc. El Sancris posava el tercer al marcador. I semblava més a prop el quart dels parroquials que el primer de l’Hospitalet.

Segona part

A la represa, tot ha anat una mica més relaxat. Els de casa apostaven per un ritme més lent, per mantenir els tres gols de diferència al marcador electrònic. Mentre L’Hospitalet buscava una oportunitat, un gol, que el posés altre cop dins el partit i l’eliminatòria. Tot i això, amb quart d’hora disputat de la segona part no generava cap jugada de perill. Els de Dani Andreu se sentien còmodes, potents, superiors. Amb dos punyals a dalt, amb Tom i Sanku, avui estel·lars, aprofitant les contres.

Al 71, Óscar Sierra ha estat fonamental per evitar el primer gol dels visitants, en una de les poques aproximacions amb cara i ulls. A la segona, en una jugada enrabassada i estranya, sí que ha arribat el primer gol de l’Hospitalet. Els parroquials han viscut els seus pitjors moments, i els visitants han pogut fer el segon. El partit s’ha obert i ha resultat més interessant pel seguidor imparcial al qual li agrada el futbol. Les peces de L’Hospitalet estaven més engreixades i empenyia. El guió, el mateix que la setmana passada, però a la inversa. Avui, una primera del Sancris una segona per L’Hospi. Patien els del municipal de Ca n’Anglada. El gol donava ales als riberencs.

Dani Andreu ha mogut fitxa i ha posat cames fresques per continuar la pressió. Mario Cantí i Kevin han deixat el camp i han entrat Eric Cañete i Jordi Ranera. Però L’Hospi no s’ha rendit i al 89 ha marcat el 3-2 i ha posat la por al cos a jugadors i seguidors del Sancris. Un gol eliminava els egarencs. Els sis minuts finals han estat d’infart. Al 95 Ricki ha salvat sota pals el 3-3 amb Varo ja superat.

La prórroga

Tot restava obert. L’Hospitalet ha anat per totes i el Sancris es defensavca amb tot. En 30 minuts hi ha hagut poques ocasions de gol. El cansament es nitava a les cames dels jugadors dels dos equips. L’Hospi buscava ritme i el Sancris que passés el temps. Tot i que l’àrbitre ha donat tres minuts de perllongament. Els de Dani Andreu han sabut jugar perfectament els darrers minuts.