Dura derrota a casa del Terrassa FC

Els egarencs perden contra el Manresa de forma contundent en el partit de la jornada vint-i-dos de la 2 RFEF (1-3). Els del Bages han aprofitat els errors i les oportunitats que han tingut per col·locar un tres a zero en el marcador. El Terrassa, tot i tenir més possessió de la
pilota, només ha estat capaç de marcar un gol quan faltaven cinc minuts pel final del partit.

El Terrassa FC rebia al Manresa en el diumenge de Carnaval a l’Olímpic de Terrassa. Els dos equips empataven a 30 punts, i el guanyador es posarà en posicions de promoció al final de la jornada. Els egarencs només han aconseguit un punt dels últims nou. Lucas Viña no juga per la targeta vermella que va veure a l’últim partit, però Aythami i Neeskens tornen a l’equip després de complir la sanció per acumulació de targetes. L’equip de Jordi López buscava tornar a la victòria després de perdre els dos últims partits.

Regal del Terrassa

El partit ha començat després de la lectura del manifest del Dia Internacional contra l’LGTBI- fòbia al futbol. Els papers dels dos equips s’han vist clars d’ençà que la pilota ha començat a rodar. Els egarencs han tingut la possessió de l’esfèric, mentre que el Manresa ha tancat línies i ha esperat el seu moment. Els rogencs han atacat per les bandes, però no han obtingut cap rematada clara entre els tres pals.

Un error en la sortida del Terrassa ha propiciat el moment que estava esperant l’equip visitant. David Jiménez ha fallat la passada en la sortida. El jugador manresà Toni Larrosa ha interceptat la pilota i ha xutat amb rosca, col·locant la pilota fora de l’abast del Marcos Pérez que, tot i l’estirada, no ha pogut fer res.

Després del gol, el Manresa ha tancat encara més les línies defensives a camp propi. El Terrassa ha intentat moure la pilota i trobar forats per on atacar, però només en un parell d’ocasions ho ha aconseguit. Una bona combinació d’esquerra a dreta ha deixat David Jiménez sol a la dreta de l’àrea, però el xut ha sortit alt, per sobre del travesser. Sergi Serrano també ha provat sort de lluny, després d’una acció individual, però tampoc ha trobat porteria.

Efectivitat rival

Els primers minuts de la segona part el Terrassa ha sortit més incisiu, amb la intenció d’empatar. Al primer minut han tingut una falta fregant la línia de l’àrea, tot i que els jugadors egarencs han demanat penal. El xut d’Àlex Fernández ha sortit directe fora. El Manresa ha
ajuntat línies i no ha deixat espais als rogencs.

Els primers minuts han estat un miratge. Tot i quedar-se amb l’esfèric Terrassa no ha pogut empatar. El Manresa ha aprofitat una jugada per l’esquerra per ampliar el marcador. El segon gol l’ha fet Toni Sureda en rematar una centrada sol dins l’àrea en el minut seixanta-dos. Tot i un xut de Servetti des de la frontal, els manresans han ampliat de nou amb un contraatac culminat per Noah. Tres a zero quan faltaven quinze minuts. Els egarencs ho han intentat, i han aconseguit el gol a cinc minuts pel final. Jordi Cano ha recollit un rebot i ha xutat enviant l’esfèric al fons de la porteria. Poques oportunitats més ha tingut el Terrassa, que ha perdut Jaouad per doble amonestació i Sergi Serrano amb vermella directe en el temps afegit.

Tercera derrota rogenca que els allunya de les posicions de promoció i males notícies per al pròxim contra el Saguntino. Aythami lesionat, Àlex Fernández tocat, Jaouad i Sergi sancionats per targeta vermella.