Dolorosa derrota del Terrassa FC al minut 90 i de penal

El Terrassa FC perd el partit per 1 a 2 davant el Formentera en la quarta jornada del grup 3 de la 2ª RFEF. Els illencs s’han avançat en el minut 20, però els de Terrassa han empatat a la segona part. Després d’uns minuts bojos i sense control, els visitants han acabat marcant en el minut 90 de penal clar.

El Terrassa FC rebia el Formentera en la quarta jornada de la lliga de 2 RFEF. Els egarencs encara no coneixen la victòria, i només han aconseguit dos punts dels nou possibles. Dos empats en les dues primeres jornades i una derrota per 3 a 1 en l’últim partit, els col·locaven a la part baixa de la classificació amb dos equips només per sota seu. Els illencs visitaven el camp de Ca n’Anglada amb tres empats en tres partits i buscant també la seva primera victòria.

Jugada del partit entre el Terrassa FC i la SD Formentera | Néstor Llobet

Falta de punteria

El Terrassa ha dominat la pilota durant la primera part, però ha estat incapaç de transformar el joc i les ocasions en gols. Ha estat l’equip visitant el que, amb menys ocasions, ha inaugurat el marcador i s’ha avançat en el partit. Els primers minuts han estat de tanteig, però els vermells s’han fet amb l’esfèric i han portat el tempo del joc. El Formentera, vestint totalment de groc, ha teixit una xarxa defensiva que ha costat trencar, i ha treballat molt bé el fora de joc, enxampant en diverses ocasions a jugadors egarencs.

El Terrassa ha posat en perill la porteria visitant algunes vegades. En el minut 10, després d’una jugada trenada de l’equip, el capità Lucas Viña ha centrat des de la línia de fons, però remat d’Aythami amb la punta de la bota l’ha refusat el porter a córner. Després d’un córner a favor del Terrassa, l’equip visitant s’avançava en el marcador en una de les poques ocasions de què ha disposat. El central illenc, Mendi, ha rematat sol un córner servit al pal llarg. La pilota ha passat per sota de Marcos Pérez i ha entrat a la porteria del Terrassa. 0 a 1 pel Formentera en el 20 de la primera part.

L’equip de Jordi López ha continuat controlant la pilota, i ha buscat l’empat. Neskens ha enviat la pilota al travesser amb el cap en un córner en el minut 25. Una centrada de David Jiménez l’ha rematat Aythami a les mans del porter. I Servetti ha disposat d’una ocasió en el 43 a centrada de Jordi Cano, però tot i tenir la posició guanyada no ha pogut rematar. D’aquesta manera s’ha arribat a la mitja part.

Empat

Els egarencs han continuat controlant el partit i movent la pilota durant els minuts inicials de la represa. I en el minut 56 el Terrassa ha empatat el partit a 1. El capità Lucas Viñas i l’extrem Jordi Cano han combinat a la banda esquerra trencant la defensa illenca. Han arribat a la línia de fons i la centrada ha creuat tota l’àrea petita fins a trobar el peu de David Jiménez al segon pal que ha enviat la pilota a la xarxa de la porteria.

Amb l’empat el control s’ha perdut. Els equips han buscat atacs més ràpids i amb més intensitat també hi ha hagut més pèrdues i errors. Amb tot, el Terrassa ha disposat de més ocasions de gol. Aythami ha xutat fort a porteria en el minut 70, però s’ha trobat amb una bona intervenció del guardameta del Formentera. Tot i que el Terrassa ha mogut bé la pilota, la defensa del Formentera s’ha mantingut sòlida.

Arribant al minut 90 els grocs han fet un contraatac que ha acabat amb un jugador visitant al terra de l’àrea egarenca. El col·legiat ha assenyalat penal a favor dels visitants. El 10 del Formentera ha enviat la pilota al fons de la porteria enganyant a Marcos Pérez que no ha pogut fer res per aturar el llançament. Tot i els últims atacs dels terrassencs, el resultat s’ha mantingut 1 a 2 pels visitants.

La nota més negativa del partit l’han protagonitzat alguns aficionats radicals del Terrassa a l’increpar i insultar la tripleta arbitral ja amb el partit finalitzat quan es retiraven del terreny de joc.

Terrassa FC 1 – 2 SD Formentera

Gols: 0-1 Mendi (20’); 1-1 D. Jiménez (56’); 1-2 J. Ekiza (90’- P)

Terrassa FC: 1 Marcos Pérez, 2 Diego Garzón (66’ – 14 V. Morales), 3 Neskens, 5 Lucas Viña, 9 Aythami Perera (82’ – 7 C. Martínez), 10 Adri Lledó,15 Jaouad, 16 Vivi, 17 Jordi Cano (82’ – Adrià), 19 David Jiménez, 20 P. Servetti (76’ – 11 Sergi). Entrenador: Jordi López

SD Formentera: 4 Mendi, 5 J. Mena, 6 Celihueta, 7 F. Llario (63’ – 9 A. Górriz), 8 Nando Quesada (72’ – 14 Jaime), 13 Óscar, 15 Algisí, 17 J. Ngoya (72’ – J. Ekiza), 19 Salinas (72’ – 21 M. Kalnins), 20 Ivan Alonso, 22 De La Mata. Entrenador: Miguel Ángel Alonso