Un doblet de Sanku dona tres punts d’or al San Cristóbal

Un doblet de Sanku ha donat els tres punts per al CP San Cristóbal davant l’Europa (2 a 1). El camp municipal de Ca n’Anglada ha acollit un dels partits de la jornada en què els parroquials se les vien amb el líder del grup 5 de Tercera RFEF. Es preveia un d’aquells partits de picar molta pedra i amb poques possibilitats de rascar alguna cosa positiva. Però no ha estat així. Els de Dani Andreu ho han donat tot, han plantejat un partit molt seriós i no han desaprofitat les seves ocasions. Tres punts molt valuosos i ben merescuts per un Sancris que es manté a la zona de play-off i retalla distàncies amb l’Europa i el Sant Andreu, ara empatats a punts al capdavant de la classificació.

El Sancris mana al marcador i al terreny de joc

Bona primera part del San Cristóbal. Tot i que hi ha hagut ocasions per ambdós costats, ha estat l’equip parroquial qui ha aconseguit marcar les diferències amb uns 45 minuts molt profitosos de Sanku Jabbie, que tornava després de dos partits de sanció. Els terrassencs han sabut treure partit de les seves armes i ha estat molt més eficient i efectiu.

El davanter centre gambià ha estat l’artífex de l’1 a 0. Era el minut 41 quan ha rebut una pilota a dins de l’àrea, i en l’intent de progressar s’ha topat amb el central Pol Albadó que impotent, l’ha acabat agafant dels pantalons i després li ha clavat la traveta fent-lo caure. L’àrbitre no ha dubtat a assenyalar la pena màxima i li ha etzibat la targeta vermella en considerar que era l’últim home. Ha estat el mateix Sanku qui, enganyant el porter Vitó, ha transformat el penal.

Cal destacar que els primers vint minuts han estat prou entretinguts. Només començar, Oscar Sierra ho ha intentat amb una rematada de córner però no ha estat del tot encertat i l’esfèrica s’ha perdut per la línia de fons. Un minut després, Sanku ha tingut un u a u contra el porter gracienc sense poder-lo superar.

Per part de l’Europa, n’ha tingut dues. Al 13, Pastells ha enviat un bon xut que ha fet lluir Àlex Lázaro. Però la millor ha estat al minut 18, amb una aturada d’aquelles que poden valdre tres punts. El porter del San Cristóbal ha estat providencial volant per refusar a córner un llançament de falta que anava arran d’escaire.

Jugada del partit entre el San Cristóbal i l’Europa al municipal de Ca n’Anglada | CE Europa

Gols i emoció a banda i banda

El San Cristóbal ha tornat a la gespa amb la mateixa ambició i idees clares. Pocs segons després del xiulet, un cop de cap de Kevin ha fet exclamar un “ui” a la graderia. La pilota s’ha estavellat en el travesser i en la segona jugada Vito ha aconseguir blocar el cuir dels peus del davanter.

L’Europa, enrabiat s’ha bolcat en atac. N’ha tingut un parell de les botes d’Adnane -que l’ha enviat al lateral de la xarxa- i Aliaga que ha obligat a Lázaro a treure una mà per desviar una vaselina des del vèrtex de l’àrea.

Però els blanc-i-blaus han reaccionat. Al minut 60, Sanku s’ha activat de nou. Una pilota en llarg li ha caigut morta als peus, amb només Vito al davant. El gambià ha fet una rematada fluixíssima que el porter de l’Europa no ha tingut problemes a treure. Ha estat una ocasió clara perduda. Però el mateix davanter s’ha refet de l’error un minut després. Tot sol, ha rematat de cap des de dins de l’àrea amb precisió i lluny de Marc Vito una centrada d’Eric Cañete, col·locant el 2 a 0 al marcador.

No obstant, quan semblava que el Sancris dominava i podia arribar el 3 a 0, ha arribat un gerro d’aigua freda. El 71, una jugada per banda de Kilian, ha recorregut fins a la frontal de l’àrea i el seu xut ha estat baix i ajustat al pal contrari on era Lázaro. El 2 a 1 pujada a l’electrònic.

Per sort, els locals han sabut rebaixar l’eufòria i les revolucions dels barcelonins. Els canvis han ajudat a tenir cames fresques per aguantar el ritme d’anar amunt i avall sense parar. Ambdós conjunts n’han tingut alguna, els tres jugadors que han saltat a la gespa, Ion, Cucu i Ranera, han estat incisius i ho han intentat. També l’Europa ha clavat algun ensurt. Els minuts s’han anat escolant i eterns que s’han fet els cinc minuts d’afegit. Però res més ha passat i el San Cris s’ha quedat amb els tres punts.

SAN CRISTÓBAL: Àlex Lázaro, Óscar Sierra, David López (Adri Montoro 70’), Ricky, Guillem, Sanku (Jordi Ranera 85’), Mario Cantí (Cucu 85’), Tom, Kevin, Éric Cañete (Ion Vázquez 80’) i Àlex Jiménez

CE EUROPA: Marc Vito, Sergi Pastells (Molins 63’), Mario, Cano, Campeny (Nolla 59’), Galeano (Castell 45’), Pau López, Kilian, Aliaga (Ricki Vidal 63’), Pol Albadó, Adnane (Joel Lasso 63’)

Targetes: Campeny (24’), Albadó (vermella directa, 41’), Pau López (64’), Kilian (68’), Sanku (72’), Guillem (85’), Ion Vázquez (92′)