Primera derrota de la lliga al fortí de Ca n’Anglada

El San Cristóbal perd 1 a 2 a casa en el partit de la jornada 18 del diumenge 22 contra l’UE Sants. Després d’avançar-se a la primera part amb un penal transformat pel capità Òscar Sierra, els parroquials no han sabut mantenir l’avantatge. L’UE Sants ha igualat amb un altre penal i ha marxat el gol de la victòria després d’una pèrdua en defensa dels blanc-i-blaus. Tot i pressionar durant els últims minuts, els locals han estat incapaços de superar la defensa plantejada pels barcelonins.

Matí fred i solejat al Municipal de Ca n’Anglada per la presentació dels equips dels parroquials i el partit de la divuitena jornada de la lliga contra el Sants. El Sant Cristóbal buscar refer-se de la derrota a domicili que van patir per la mínima contra el Rapitenca. Tercers a la taula, reben l’UE Sants, dotzens a tres punts de les posicions de descens.

Control local

Els blanc-i-blaus han buscat controlar la pilota mentre que els visitants han fet un plantejament molt conservador. Línies molt juntes que han impedit durant pràcticament tota la primera part que els parroquials trobessin espais per on atacar. El Sants ha centrat el seu atac a aprofitar les pèrdues dels terrassencs i sortir a la contra de manera molt ràpida i vertical. L’ocasió més clara l’han tingut els barcelonins en una transició en el minut 4 de partit, on el davanter Hicham ha xutat la creueta. El rebot ha sortit llarg, i el segon xut l’ha aturat Áñvaro estirant-se bé.

Tot i el control dels parroquials les ocasions clares han costat d’aparèixer. No ha estat fins al minut 19 quant, després d’un servei de banda la pilota ha arribat a Tom Diawara, la defensa visitant l’ha tombat dins l’àrea. El col·legiat no ha dubtat a assenyalar penal. El capità Òscar Sierra l’ha xutat amb molta sang freda a l’esquerra del porter, que havia saltat cap a la seva dreta. S’avançaven els locals d’aquesta manera, 1 a 0.

Els dos equips han seguit el mateix guió. Els visitants amb les files molt juntes i tancades, sortint al contraatac. Els locals controlant l’esfèric, intentant aproximar-se a l’àrea contrària per sumar un altre gol al marcador. Tot i algunes aproximacions dels dos equips, cap ha estat capaç d’enviar la pilota entre els tres pals. D’aquesta manera s’ha arribat a la mitja part.

Remuntada visitant

El San Cristóbal ha tornat a la represa sense intensitat. Els Sants ha començat la segona part amb les idees molt clares i amb més intenció. 6 minuts de tornar al terreny de joc, el col·legiat ha assenyalat penal després d’una caiguda d’un davanter barceloní a l’àrea petita en la lluita amb els defenses parroquials durant un servei de córner. El davanter Pol Cuatrecases ha marcat enganyant a Álvaro que no ha aturat el xut centrat del jugador visitant.

Quatre minuts havien passat de l’empat que una pèrdua en defensa dels jugadors de Daniel Andreu ha permès la remuntada del Sants. Assistència de gol de Pol Cuatrecases des de la banda dreta de l’atac pel remat d’Hicham Benamar dins l’àrea petita amb molta llibertat i sense pràcticament oposició. El porter parroquial no ha pogut fer res per aturar el gol de la victòria pels barcelonins.

Els dos entrenadors han mogut la banqueta. Els locals amb clara vocació ofensiva per recuperar-se dels cops rebuts. Els visitants per assegurar una victòria que els allunyaria de les posicions de descens. Tot i els canvis el marcador no s’ha mogut. Els blanc-i-blaus han tancat a la seva zona defensiva al Sants, però els visitants s’han defensat de les envestides del San Cristóbal. Sanku i Abde han tingut xuts dins l’àrea a les acaballes del temps reglamentari, però el porter del Sants, Guillem Castelló, ha fet dues parades providencials que ha deixat sense premi a l’equip de Ca n’Anglada. Els bancs-i-blaus perden una posició a la classificació, ara són quarts empatats a punts amb la Montañesa que se situa tercera.