Derrota i desavantatge en l’eliminatòria pel CP San Cristóbal

Un ineficient San Cristóbal perd per la mínima davant un sòlid Sant Andreu. Els visitants s’han avançat en el minut 28 després d’un desencert defensiu local que ha permès al migcampista Carreón xutar sol davant porteria. Tot i el control blanc-i-blau, la defensa visitant s’ha imposat i deixa en desavantatge als egarencs pel partit de tornada.

CP Sant Cristobal – UE Sant Andreu. Anada de la segona ronda al play-off d’ascens a 2a RFEF | Nestor Llobet

Intensitat amb premi pels visitants

Els dos equips han sortit al camp amb les idees molt clares i posant molta intensitat en el seu joc. Ben aviat el San Cristóbal ha avisat. Tom ha centrat des de l’esquerra, però el remat de Ión Vázquez ha sortit per sobre del travesser després de trobar el cos d’un defensa del Sant Andreu.

Els dos equips han optat per un joc vertical, buscant l’esquena del contrari. Mentre que els de Ca n’Anglada ho feien més pel mig, buscant a Sanku o Mario Cantí, el Sant Andreu ho ha fet amb uns laterals molt ofensius. El Municipal de la riera de les Arenes s’ha omplert durant els primers minuts fins a arribar a uns tres quarts d’entrada.

La majoria de les ocasions s’han donat a pilota aturada. Fruit d’una d’elles el Sant Andreu s’ha avançat en el marcador en el minut 28. Una centrada des de la dreta l’ha pentinat un defensor blanc-i-blau. La pilota ha caigut al segon pal on el jugador del Sant Andreu, Carreón, sol i sense marcador, ha batut el porter d’avui, Lázaro.

Poc després Tom Diawara ha estat a punt d’empatar. En el minut 31 una bona transició dels egarencs, d’esquerra a dreta, ha arribat a Tom que s’ha internat dins l’àrea entre dos defensors. Ha xutat amb la punta de la bota però el porter quadribarrat l’ha aturat amb una gran intervenció. El joc s’ha ralentitzat, aturades, fores, faltes…, fins a arribar a la mitja part.

Defensa visitant i falta de creació pels locals

Els equips han tornat al camp sense canvis entre els seus equips. Els canvis de camp també han portat el canvi de l’afició local del gol nord al sud, amb el porter de l’equip visitant. El guió de joc s’ha mantingut durant els primers minuts. Molta intensitat defensiva, joc vertical i llarg per buscar ocasions d’atac. La combinació en curt era complicada per la pressió del rival.

El San Cristóbal s’ha fet progressivament amb el domini del partit, mentre que els barcelonins enfortien la defensa i intentaven sortir a la contra amb passades llargues. A diferència de la primera part, amb arribades clares per ambdós equips, en la segona les defenses han dominat completament el joc.

Daniel Andreu ha mogut la banqueta per intentar refrescar el joc, però no ho ha aconseguit. Xavier Molist, entrenador dels quadribarrats ha fet el mateix i ha fet entrar jugadors de refresc per mantenir el to defensiu de l’equip. Tot i els sis minuts d’afegit el San Cristóbal no ha estat capaç de crear cap ocasió clara de remat o xut entre els tres pals.

El partit ha acabat amb victòria visitant. El Sant Andreu és dels pocs equips que poden dir que han guanyat en dues ocasions a Ca n’Anglada. En el partit de lliga ja ho feren per 2 a 1, i en el primer partit de la segona fase d’ascens també, en aquest cas per la mínima, 1 a 0. Ara s’ha d’esperar al partit de tornada que es juga el 21 de maig a l’Estadi Narcís Sala.