MónTerrassa
Definida la pretemporada del Terrassa FC 22/23
  • CA

El Terrassa FC començarà la pretemporada d’aquí menys de dues setmanes. L’equip de Jordi López es posarà en marxa exactament d’aquí deu dies, i ja coneix el calendari de partits que serviran per preparar la segona temporada de l’equip terrassenc a Segona RFEF, que començarà el proper mes de setembre.

El proper dilluns 25 de juliol a les 9:00h, el Terrassa FC arrencarà motors al Municipal de Ca n’Anglada en la primera sessió d’entrenaments del Terrassa 22/23, però no serà fins set dies després quan l’equip disputi els seus primers minuts.

L1 d’agost: Comencen els partits de la pretemporada

El dilluns 1 d’agost, el Terrassa FC serà en la primera jornada de la fase de grups del Torneig d’Històrics, davant el CF Montañesa i el FC Vilafranca, des de les 18h, en format triangular de 45 minuts cada partit al Municipal del Guinardó. Si el Terrassa supera aquesta fase, disputarà les semifinals del torneig dissabte, 6 d’agost, a la tarda i una hipotètica final, el diumenge, 7 d’agost, a les 19h.

L’estrena del Terrassa FC en el primer partit oficial es produirà el dijous 11 d’agost davant el CP San Cristóbal al Municipal de Ca n’Anglada, la primera eliminatòria de la Copa Catalunya. De passar de ronda, la Federació Catalunya de Futbol ha fixat els diumenges 14 i 21 d’agost com a dies que s’han de disputar la segona i tercera eliminatòria, respectivament, i el calendari de partits amistosos del Terrassa es podria veure afectat.

El primer amistós pur i dur del nou Terrassa FC arribarà davant la UE Sant Andreu de Tercera RFEF de l’extècnic terrassista Xevi Molist al Municipal Narcís Sala. Se celebrarà el dimecres 17 d’agost, en horari encara per confirmar. Tres dies després, dissabte, 20 d’agost, el Terrassa visitarà el camp de la UE Cornellà de Primera RFEF per jugar el segon partit preparatori de la pretemporada.

Dos últims partits amistosos

El conjunt terrassista encetarà la darrera setmana completa del mes d’agost amb dos últims amistosos. El 24 d’agost, a les 20.30h, visitarà el Municipal Costa Brava per jugar contra el Palamós CF de Primera Catalana el penúltim matx preparatori de la pretemporada. El dissabte d’aquella setmana, el 27 d’agost, l’equip es desplaçarà al camp del FC Vilafranca de Tercera RFEF per tancar la sèrie d’un mínim de sis compromisos que tindrà el Terrassa per preparar la segona temporada consecutiva dels homes de Jordi López a Segona RFEF.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa