Dani Olmo torna a somriure i el Leipzig passa ronda a la Champions

El futbolista de Terrassa Dani Olmo torna a somriure i més ara que el RB Leipzig ha passat ronda a la UEFA Champions League. El terrassenc ha retornat fa pocs dies al terreny de joc després d’estar de baixa per un trencament parcial del lligament del genoll i ho ha fet de la millor manera. Primer, tenint uns minuts en la victòria de l’equip alemany davant del Real Madrid, i aquest dimecres, reblant una gran inici de temporada golejant el Shakhar i segellant el passi a vuitens de final. A més, va posar la cirereta del pastís marcant el 4 a 0 final.

Olmo, doncs, recupera el to a les portes del Mundial de Qatar, una de les seves màximes aspiracions que es va veure posada en standby en conèixer l’abast de la seva lesió, i que l’ha tingut en vetlla fins que ha vist que podria finalment anar-hi, sempre que Luis Enrique el convoqui, evidentment. Però l’esforç per accelerar la recuperació li ha valgut la pena i ara es troba a disposició del tècnic espanyol.

Crònica de la golejada del RB Leipzig

D’aquesta manera, el RB Leipzig ha quedat classificat en segona posició del seu grup F, darrera del Real Madrid que va golejar en el seu darrer partit al Celtic per 5 a 1. Els alemanys van fregar amb els dits una primera posició històrica però quedar segons no els suposa en cap cas una decepció, al contrari. I menys després d’encadenar 4 victòries seguides en la fase classificatòria que els dona moltes esperances de seguir passant rondes.

Davant del Shaktar el primer gol, molt matiner, va arribar de les botes de Christopher Nkunku, després de rebre el refús del porter a un xut de Timo Werner, i això va permetre que l’equip de Marco Rose controlés el joc i fes que l’equip local hagués d’estirar més les línies a mesura que corria el temps. Al minut 42 va arribar l’ocasió més clara dels ucraïnesos, quan el porter Janis Blaswich va haver de sortir de la seva àrea per refusar amb el cap una pilota llarga que s’acostava perillosament.

Però com a la primera part, el Leipzig va marcar un altre gol just als minuts inicial de la segona. Mohamed Simakan va enviar la pilota al segon pal on l’esperava André Silva, que amb olfacte de killer va posar la pilota al fons de la xarxa (50’). A partir d’aquí, el festival alemany amb un gol de Dominik Szoboszlai (62’) i el de Dani Olmo que només un minut abans havia trepitjat la gespa (68’).

Dani Olmo va marcar un gol davant del Shaktar en el darrer partit de la 1a ronda de la UEFA Champions League | RB Leipzig