MónTerrassa
Dani Andreu, nou entrenador del CP San Cristóbal
  • CA

EL CP San Cristóbal ja té nou entrenador. Es tracta de Dani Andreu, de 61 anys, tècnic conegut a l’entitat on va estar a dues etapes diferents i amb un treball i dedicació esportiva a clubs com FC Martinenc, CF Montañesa, Fundació Grama, CE Manresa o UE Rubí entre altres. Avui ja s’incorpora als entrenaments del primer equip i vindrà juntament amb ell, Toni Rovira, com assistent i preparador físic.

Dani Andreu té el repte no gens fàcil d’igualar o millorar el que ha fet Oliver Ballabriga en els seus set anys al front de l’equip tècnic del club de Ca n’Anglada, un període que és sens dubte el més gloriós en la història dels parroquials. A més, també té el repte de mantenir l’equip on es ara aquesta temporada, en els llocs que donen dret a jugar el play off d’ascens.

Andreu s’estrena aquest diumenge contra el CE l’Hospitalet

Andreu s’estrenarà diumenge amb la setena jornada de Tercera RFEF contra el CE Hospitalet, jugant a casa, al camp de Ca n’Anglada, a les 12:00h. Actualment el CP San Cristóbal es posiciona en quart lloc a la classificació amb 11 punts.

Oliver Ballabriga deixa el CP San Cristóbal entre llàgrimes

Ballabriga es va acomiadar ahir de l’entitat entre llàgrimes. Va expressar se’n va per raons esportives: per entrenar en una categoria superior i no volia deixar passar l’oportunitat, tot i que destaca que prendre la decisió en qüestió de pocs dies ha estat difícil. També va reconéixer que és estrany marxar al començament de la temporada.

El president Francesc Manchado li ha agraït la feina feta i li ha remarcat sempre tindrà un deute amb ell. Va expressar que Ballabriga ha escrit “les pàgines més glorioses de l’entitat“. El president li ha desitjat tota la sort del món i més en la nova aventura.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa