MónTerrassa
El CP San Cristóbal prepara la temporada 2022-23: fitxatges i baixes
  • CA

El CP San Cristóbal ja està preparant la temporada vinent 2022-23 per al seu primer equip. El conjunt entrenat per Oliver Ballabriga disputarà un any més a Tercera RFEF, i ho farà amb diverses novetats sobre el terreny de joc.

D’entrada, el club terrassenc ja ha anunciat dos fitxatges. Per una banda, arriba el migcentre Guillem Hernández, de 28 anys. És un jugador que aportarà experiència i treball constant al centre del camp, com ha demostrat en el seu pas per la UE Castelldefels i la UE Sants. De l’altra, s’incorpora als parroquials el porter Álex Lázaro, de 20 anys. Malgrat la seva joventut ja ha demostrat un gran domini sota pals i té experiència a Segona i Tercera RFEF amb el Cerdanyola FC.

Guillem Hernández fitxa pel CP San Cristóbal

Renovacions al primer equip

A més de fitxatges, el Sancris també ha comunicat diverses renovacions de jugadors. D’entrada, el defensa i capità egarenc Óscar Sierra disputarà la seva 4a temporada de blanc-i-blau. Les mateixes que portarà el mitjapunta Mario Cantí i el defensa central Ricki Calamardo.

A la defensa, també es manté la confiança en David López, que serà la seva 2a temporada al club, i Max Llovera, també la segona. Ja a la medul·lar, es podrà continuar veient al migcentre Ion Vázquez (2a temporada). Mentre que al davant, l’extrem del primer equip Tom Diawara, amb contracte en vigor, continuarà defensant la samarreta del CP San Cristóbal. Aquesta serà la seva 5a temporada al club, amb més de 100 partits oficials i 12 gols.

Comptarà amb la companyia d’Abde El Ouliad, amb contracte en vigor i que serà la seva 3a temporada al club; a més del davanter David Toro, que renova el seu vincle i durà a terme la 2a temporada.

El capità Mario Domingo s’acomiada del CP San Cristóbal | CP San Cristóbal

Baixes del CP San Cristóbal

Més enllà dels fitxatges i les renovacions, com sempre que comença nova temporada es produeixen baixes. Fins a data 7 de juliol de 2022, el club ha comunicat set baixes. I n’hi ha de sensibles. Per exemple, la del capità i jugador del primer equip, Mario Domingo, que ha defensat la samarreta parroquial 5 temporades amb més de 150 partits i 24 gols. Tampoc seguirà Juan Pablo Amantini, que es retira del futbol en actiu.

Es diu adéu a Ousman Touray i a Ashot Kerobyan. Tampoc seguirà el migcentre del primer equip, Tino Mendoza, que ha estat al primer equip durant 3 temporades disputant més de 50 partits i ha fet 3 gols. El jugador del primer equip Alex Poves no ha arribat a un acord econòmic i s’acomiada de Ca n’Anglada. I finalment, tanca una etapa el porter Fermín Holgado.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa