MónTerrassa
El CP San Cristóbal marxa prou content de Sant Andreu
  • CA

El CP San Cristóbal ha marxat prou content del camp del Sant Andreu amb un empat a 0. Un puntet merescut que el situa en segona posició a la taula del grup 5 de Tercera RFEF. Ha estat un bon resultat sobretot tenint en compte que ha estat una setmana convulsa per al Sancris després dels rumors que apunten que Oliver Ballabriga abandonarà la banqueta per posar rumb cap al Cerdanyola. Amb només sis partits disputats d’aquesta temporada 2022-23, el conjunt terrassenc es pot trobar amb una bona sotragada. Un canvi d’entrenador d’aquesta manera, inesperat i indesitjat, ja que l’equip està mostrant una molt bona imatge que esperem que no es vegi tocada.

Així doncs el partit d’aquest dissabte, al municipal del Narcís Sala ha estat especialment estrany per al San Cristóbal. Els jugadors han intentat abstreure’s de tot plegat i donar el millor de si.

El Narcís Sala ha acollit el partit entre el CP San Cristóbal i la UE Sant Andreu | Dani Vinuesa

Una ocasió clara per banda

Primera part de cara i creu per als parroquials. Els primers vint minuts han tingut un clar color blanc-i-blau. Bones jugades, bona defensa i bon atac. Malgrat tot, la sensació de domini no s’ha traslladat en ocasions clares de gol. Només un xut massa desviat de Tom ha estat el més destacable de l’atac terrassenc.

Per contra, els darrers 25 minuts, el Sant Andreu ha pres el control. Les combinacions dels barcelonins han estat ràpides, amb un Arranz molt actiu baixant a rebre, i amb un Albertito que ha portat la batuta del seu equip. La sort i el poc encert final dels locals ha fet que el Sancris sobrevisqués fins al xiulet de la mitja part amb la porteria a 0. 

Al minut 24, Carreón l’ha tingut. Una gran passada entre línies d’Arranz cap al seu company l’ha deixat davant del porter. El davanter ha sortejat la sortida de Lázaro i l’ha tocat cap a dins. Però del no res ha aparegut Max Llovera que l’ha refusat amb la punta de la bota a la mateixa línia de gol. També el conjunt de Ballabriga n’ha disposat d’una per obrir la llauna. En aquesta ocasió ha estat providencial el defensa Genís que ha evitat la rematada a boca de gol del davanter Sanku. Una llàstima perquè era ja el minut 42 i hauria pogut ser un cop d’efecte per als interessos egarencs.

Imatge del partit entre el CP San Cristóbal i la UE Sant Andreu al municipal Narcís Sala | UE Sant Andreu

Lázaro salva el Sancris aturant un penal

La segona part ha començat amb intercanvi de cops. El killer Arranz ha enviat la primera que ha tingut per sobre el travesser i Pochito ha fet una bona jugada individual amb xut que ha estat blocat per Lázaro. Més clara ha estat la del Sancris amb una gran passada trencant línies de Tom que l’ha dirigit amb molta intenció cap a Montoro. Genís ha tornat a ser providencial refusant-la a córner. El Sant Andreu ha pressionat de valent, també des de pilota aturada, cap però ha acabat amb rematada directe gràcies a una defensa del Sancris que ha estat un mur. A nivell ofensiu, els parroquials han estat menys precisos. Algun intent aïllat, de les botes de Mario Cantí o Montoro.

Ensurt dels grossos al minut 78. Aparicio s’ha anticipat a Ricki per rematar una centrada, i el davanter ha notat una empenta des de darrera i s’ha deixat caure. L’àrbitre ha assenyalat la pena màxima. Albertito ha estat l’encarregat de llençar el penal. Però Lázaro s’ha erigit amb l’heroi i ha endevinat la intenció del capità del Sant Andreu i l’ha blocat.

Això ha donat forces renovades al Sancris. Ion Vázquez ho ha intentat des de lluny en un xut que ha sortit fregant l’escaire. Per contra, els nervis s’han apoderat dels locals, amb jugades més imprecises i volent acabar les jugades de manera massa ràpida. Els minuts han anat passant fins arribar al temps de descompte.

UE Sant Andreu: Jaime, Casti, Guzmán (Pochito 55’), Morer (Caballero 71’), Albertito, Arranz, Carreón, Méndez, Iker Garcia (Martí Alonso 83’), Genís Blasco, Aparicio

CP San Cristóbal: Lázaro, Óscar Sierra, Ricki, Max Llovera, Guille, Yeray, Sanku (Cucu 66’), Mario Cantí (Abde 84’), Tom Diawara, Ion Vázquez i Adri Montoro.

Targetes: Tom Diawara (36’), Ion Vázquez (38’), Oscar Sierra (43’), Arranz (64’), Yeray (73’), Ricki (78’)

Imatge del partit entre el CP San Cristóbal i la UE Sant Andreu al municipal Narcís Sala | UE Sant Andreu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa