MónTerrassa
El CP San Cristóbal lliga Oliver Ballabriga per un any més
  • CA

El CP San Cristóbal ha lligat Oliver Ballabriga per un any més. El club ha emès un comunicat en què informa que s’assegura per a la temporada 2022-23, la continuïtat del tècnic del primer equip, que milita a Tercera RFEF.

No és una notícia sorprenent ja que tant entrenador com Sancris ja havien la seva voluntat de “seguir amb el projecte i amb la mateixa línia de treball”. Ara però, ja és oficial que s’ha arribat a un acord de renovació. Ballabriga ja suma un total de set temporades a la banqueta del Camp Municipal de Ca n’Anglada, amb més de 180 partits oficials de lliga defensant els colors blanc-i-blaus.

El rubinenc va arribar a l’equip parroquial després de passar per l’UE Aviar, equip de Primera Catalana. Abans, havia dirigit els juvenils del Jabac i del Cornellà.

5 anys a Tercera

En els propers dies, el club començarà a planificar tota la temporada vinent, la qual serà la 5a consecutiva a la 3a Divisió Nacional. La temporada passada, el CP San Cristóbal va tancar-la aconseguint un esplèndid tercer lloc (la millor posició de la història, superant el quart lloc assolit l’any anterior), a tant sols cinc punts del líder, el CE Manresa, que es va assegurar l’ascens directe. Malauradament, en el primer partit de play-off, els terrassencs no van poder superar el Girona B, i van perdre les seves opcions per pujar de categoria, a la Segona RFEF.

El grup 5 viurà un bon rebombori d’equips, entre l’ascens del CE Manresa i de l’Olot (que es va imposar en el duel final del playoff al Tenerife B) i el descens (Sants, Granollers, Figueres, Ascó i Guineueta), amb set noves incorporacions. Serà doncs una nova temporada plena d’emocions i de conèixer nous equips. El Sancris espera consolidar-se a la part de dalt de la taula i aspirar un cop més a jugar el play-off d’ascens. De moment encara es desconeixen els detalls i el calendari.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa