MónTerrassa
El CP San Cristóbal perd amb gol olímpic

El CP San Cristóbal perd amb gol olímpic a les acaballes del partit al camp del Girona B. Un partit que havia d’acabar segurament amb empat ho ha fet amb derrota pels parroquials. Tot i això, el club de Ca n’Anglada roman als llocs del “play-off”. Els de Dani Andreu no han reaccionat al gol tot i jugar els últims instants amb jugador més per l’expulsió d’un gironí per doble groga.

El CP San Cristóbal arribava al partit d’aquest diumenge contra el Girona B al camp municipal de Riudarenes en el quart lloc de la classificació i en situació de jugar el “play-off” d’ascens. Els parroquials sumaven dues derrores, dues victòries i un empat en els cinc últims partits. Els de Ca n’Anglada tenien 42 punts, 29 gols a favor i 18 en contra en 25 partits. Els gironins se situaven en una tranquil·la vuitena posició, a quatre punts del “play-off”.

Primera part

Els homes de Dani Andreu han començat pressionant a dalt. Al minut 8, Abde, que avui ha anat per la banda esquerra, ha fet un bon xut des de fora de l’àrea que el porter gironí ha enviat a córner. Els parroquials controlaven el partit, amb molt moviment dels homes de dalt. Una gran acció de Tom no ha trobat rematador. Molt seriós el conjunt terrassenc i un Girona B temorós.

Uns locals als quals l’empat els hi valia poc. I que a partir del quart d’hora han despertat una mica. Però el Sancris generava sensació de perill en cada bola d’atac, tot i una defensa de cinc dels titulars del recinte de Riudarenes, on aquesta temporada ja han perdut quatre partits. Primers vint minuts i el Girona B arribava molt poc a la porteria defensada per Varo. Els gironins tocaven i tocaven i els parroquials es defensaven amb ordre i sense patir angúnies. El partit a poc a poc s’ha igualat, però sense oportunitats clares per cap dels dos equips.

A la recta final de la primera part ha arribat un tercer córner favorable als de Ca n’Anglada. Sense conseqüències. Ja en l’afegit, una errada del porter del Girona B ha estat a punt de permetre al Sancris fer el primer gol del partit.

Segona part

A la represa, el Girona B ha monopolitzat la pilota. El Sancris anava rere la pilota, tot i que en zones no compromeses. Els de Dani Andreu perdien la pilota massa fàcilment. Al tècnic no li agradava el que veia. I amb molt poca cosa, els parroquials han provocat un córner. Massa passada la centrada. Els de Ca n’Anglada han perdut una bona ocasió de perill.

El partit s’ha obert. El Girona B ha arribat amb perill a l’àrea de Varo, i en la jugada posterior, Tom ha tingut l’oportunitat més clara del partit. El porter ha guanyat l’u contra u. El gol podia arribar a qualsevol de les dues porteries. Varo ha estat a punt de provocar un ensurt amb una errada greu, al 16 de la segona meitat.

Dani Andreu no movia fitxa. Tot i que el San Cristóbal perdia la pilota de seguida. El Girona B anava a buscar el partit i els parroquials s’aculaven. Tanmateix, una gran acció de Tom ha permès gaudir d’una acció a pilota aturada, un córner. Per ell passava tot el perill dels terrassencs. En el segon tram de la segona part, el Sancris ha recuperat les bones sensacions i el Girona semblava no tenir la força dels primers instants.

A la recta final, ha entrat sang fresca. Dani Andreu ha fet un doble canvi a 10 minuts per la cloenda. Han entrat Juan Carlos i el jugador del Filial Zeki per Óscar Sierra i Mario Cantí. Un empat al camp del Girona B no era un mal resultat, ans el contrari. La sort ha estat que Varo ha salvat la més clara dels locals a les acaballes. I del córner ha arribat el gol del Girona B, un gol Olímpic, al 87.

Resultats i classificacions Tercera RFEF grup V Catalunya

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa