El CP San Cristóbal empata fora i continua en llocs d’honor

El CP San Cristóbal ha tret un puntet de Vilassar. Un 0-0, un empat, just, que no és ni bo ni dolent. La primera part, en general, ha estat dels de de Dani Andreu, i la segona, dels locals, tot i que als últims cinc minuts el Sancris ha tingut el triomf a tocar i fa cert mal no haver-ho aconseguit. Els de Ca n’Anglada no han jugat el seu millor partit. Tot i això, els parroquials continuen a dalt de la classificació.

El CP San Cristóbal arribava al partit contra la UE Vilassar de Mar de la vuitena jornada de lliga en una dinàmica més que positiva, amb 11 punts en les últimes cinc jornades, deu gols a favor i només 4 en contra i en el segon lloc de la classificació del grup català de la Tercera Divisió RFEF. Al Camp Municipal Xevi Ramón buscava el primer triomf fora de casa i trencar la mala ratxa de derrota i dos empats.

La primera part

Els parroquials ja s’han acostat amb força perill a la porteria del Vilassar en la primera jugada del partit. I al 8 han tret el primer córner, sense conseqüències. Ho ha intentat Tom al 13, i s’ha topat amb el porter. Els de Ca n’Anglada dominaven i buscaven el partit. Ion Vázquez hi ha provat amb un xut directe. Molt domini, però s’han trobat amb una contra molt perillosa que a punt ha estat de fer pujar el primer gol al marcador. Ha creuat massa la bola.

El partit era obert i vistós, divertit per l’espectador. El Vilassar s’ha tret la són de les orelles a partir del primer quart. Ion Vázquez l’ha tingut un altre cop en una falta, que ha sortit ajustada al pal d’Andrés. En els darrers minuts de la primera part han baixat les pulsacions. Un minut m’afegit, i xap als vestidors. Els primers 20 minuts han estat de domini parroquial i després el partit s’ha igualat.

UE Vilassar de Mar-CP San Cristóbal/D.V.

La segona part

A la represa, sense canvis per part dels dos equips. Els qui primer han avisat han estat els de casa. Una jugada de gol prou clara i un ensurt pels de Dani Andreu. El Sancris no trobava el seu lloc en aquesta segon temps. I els locas arribaven més a l’àrea defensada per Lázaro. Els parroquials no s’han assemblat als de la primera part. Ara bé, el partitnestava en aquell moment en què queda clar que, si algú marca, guanya. No era el Sancris que acostumem a veure al municipal de Ca n’Anglada. Els locals n’han tingut dues de bones per avançar-se. Dani Andreu ha mogut fitxa per canviar la dinàmica superada la mitja hora. Kevin i Cucu han entrat al camp i han sortit Mario Cantí i Yerai, al minut 75. Cinc més yard, un Sanku esgotat ha deixat el seu lloc a Abde. I a les acaballes, una gardela de Cucu gairebé dona la victòria al Sancris. I ha repetit en el perllongament. El porter del Vilassar ha salvat el seu equip.