MónTerrassa
Cinquè empat consecutiu del CP San Cristóbal
  • CA

El CP San Cristóbal empata a domicili contra el FC Vilafranca en la dotzena jornada de la lliga. L’equip de Ca n’Anglada manté la porteria a 0, però no aconsegueix marcar cap gol a terres de l’Alt Penedès contra un rival que lluita per sortir de la zona baixa de la classificació.

Igualtat i poques ocasions

El partit ha començat amb molta igualtat, i els dos equips buscant aconseguir el control de l’esfèric. Anades i tornades, poc toc i moltes pilotes altes. El San Cristóbal ha pressionat fort a camp contrari. Han deixat poc espai perquè el Vilafranca pogués jugar al toc. El mig camp dels vilafranquins no ha pogut dominar la pilota i n’ha perdut moltes.

En els últims minuts de la primera part els locals han assolit més possessió i domini. Els blanc-i-blaus han sortit al contraatac, i han buscat penjar pilotes a l’àrea per la rematada dels davanters. En una d’aquestes situacions, la defensa del Vilafranca ha tret una pilota sota pals a una falta centrada des de la banda pel San Cristóbal. El gol no ha arribat i d’aquesta forma els equips han marxat als vestidors a la mitja part.

Intercanvi d’atacs sense resultat

El San Cristóbal ha sortit del descans amb la mateixa intensitat que havia acabat. Ha continuat defensant a camp contrari per impedir el joc de control que volia fer el Vilafranca. En el 58 ha entrat Abde per Sanku, que no ha trobat espais per atacar durant els seus minuts de joc.

Els egarencs han aconseguit una bona ocasió en el minut 60. Després d’un servei en curt en un córner, la centrada ha anat al segon pal, però una bona intervenció del porter ha impedit el gol. Dos minuts després ha estat el porter blanc-i-blau, Alejandro el que ha aturat una pilota dins l’àrea a xut del jugador local Lucas.

Últims minuts bojos

Els dos equips han disposat d’ocasions clares en els últims minuts de partit, però l’esfèric no ha entrat en cap de les dues porteries. A deu minuts per arribar al 90, els parroquials han tingut una doble oportunitat. Abde centrava al segon pal, però la defensa l’ha tret a córner. I el servei de la cantonada s’ha passejat per davant de la porteria del Vilafranca sense que defensa ni davantera la toques. 

A tres minuts d’acabar el temps reglamentari els locals han aconseguit una falta a la part central de la mitja lluna de l’àrea. El xut s’ha estavellat a la tanca defensiva que estava al punt de penal. Tot i algun córner més, els 4 minuts d’afegit han passat sense cap ensurt pels porters. Els equips s’ha repartit uns punts que no serveixen ni per allunyar-se del descens pel Vilafranca, ni per apropar-se a les posicions davanteres al San Cristóbal. Els parroquials juguen diumenge 4 de desembre a les 17 hores de la tarda contra la Grama al Municipal de Ca n’Anglada.

Fitxa tècnica

FC VILAFRANCA 0 – 0 CP SAN CRISTÓBAL

FC VILAFRANCA

ALINEACIÓ: 3 Jordi de Sande; 4 Oscar Reche; 8 Víctor Oribe; 10 Sergi Escofet; 13 Antonio Casamayor (P); 15 Godbless Eribo; 16 Jonathan Ferreira; 21 Alfons Serra; 22 Aleix Díaz; 24 Lucas Bastie; 26 Arnau Villanueva.

BANQUETA: 1 Pablo Chacón (P); 2 Joel Bona; 6 Francisco Illescas; 11 Alexis Garcia; 17 Izan Maldonado; 18 Víctor Rodríguez.

ENTRENADOR: Cristian García.

CP SAN CRISTÓBAL

ALINEACIÓ: 2 Óscar Sierra (C); 4 Ricki Calamardo; 5 Max Llovera; 8 Yeray Sabariego; 9 Jabbie Sanku; 10 Mario Cantí (79’); 11 Tom Diawara; 13 Alejandro Lázaro (P); 16 Kevin Alarcón; 17 Juan Carlos Pérez; 21 Álex Jiménez.

BANQUETA: 1 Álvaro García (P); 3 David López; 7 Abde El Ouliad; 14 Ion Vázquez; 15 Jon Lobo; 19 Ricard Fernández (Cucu); 20 Eric Cañete.

ENTRENADOR: Daniel Andreu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa