MónTerrassa
Badalona-Terrassa: la final de la Fase Autonòmica de la Copa RFEF
  • CA

El Terrassa FC disputarà la final de la Fase Autonòmica de la Copa RFEF davant del CF Badalona. Aquest dimecres, dia 17 d’agost, ha tingut lloc a la seu central de la Federació Catalana de Futbol, a Barcelona, el sorteig per definir el camp on s’ha de disputar aquest enfrontament. La mà innocent ha volgut que el partit tingui lloc a l’Estadi Municipal de Badalona.

El matx serà el pròxim diumenge 28 d’agost, amb l’horari encara a concretar. Ambdós equips han de posar-se d’acord i donar a conèixer la decisió a la FCF. A la reunió han estat presents el secretari general de l’FCF, Oriol Camacho; el delegat del CF Badalona, Francisco Rodríguez; i el secretari tècnic del Terrassa FC, Jaume Ventura.

La celebració d’aquest partit oficial comporta la cancel·lació de l’amistós previst contra el FC Vilafranca.

Un Terrassa FC amb molts dubtes

El Terrassa FC encara aquesta final amb incertesa. L’equip de Jordi López va endur-se el Torneig Històrics la primera setmana del mes d’agost, mostrant un joc ambivalent: fort en defensa però amb problemes per introduir la pilota a la xarxa. Tanmateix, va aguantar els quatre partits amb bon to físic i va saber patir.

A la Copa Catalunya, els terrassistes van caure als penals davant del CP San Cristóbal. Un derbi molt igualat però que hauria hagut de ser, per categoria, per als de l’Olímpic. La manca de gol es va tornar a fer veure.

I aquest dimecres, la imatge donada al camp de la UE Sant Andreu no ha convençut gens. Els egarencs han perdut per un clar 2 a 0, per les dianes d’Iker García i Josu. L’equip de Xavi Molist ha estat superior en tot moment, tant en ritme com en possessió. També amb ocasions que haurien pogut ampliar la derrota. Els vermells només n’han tingut una de molt clara, de Jordi Cano, que Méndez ha tret sota la mateixa línia de gol.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: José Manuel a agost 19, 2022 | 16:29
    José Manuel agost 19, 2022 | 16:29
    O fitxem com déu mana o aquest any a patir, i molt, per no baixar. És una llàstima no poder tenir mai un equip amb cara i ulls durant dos o tres temporades seguides. Si fos així estaríem molt amunt. Invertim diners POCS diners cada en any en comptes d'invertir-los tots ens dos anys. Doncs els socis a patir.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa