MónTerrassa
Alèxia Putellas i les lesionades del Barça fan una escapada a La Mola
  • CA

La futbolista del FC Barcelona Alèxia Putellas i les seves companyes d’equip que es troben lesionades han fet una escapada a La Mola. Aquest dimecres, dia 9 de novembre, els més matiners van tenir l’agradable sorpresa de topar-se amb la flamant proclamada Pilota d’Or 2022, dalt del cim del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. No anava sola. L’acompanyaven d’altres jugadores que ocupen l’infermeria del club blaugrana: Jana Fernández, Cata Coll i Emma Ramírez, a més de membres de l’equip mèdic.

El vídeo, que han compartit a les stories dels seus comptes d’Instagram, es pot veure una panoràmica des del monestir, i un missatge amb to de broma en què exclamaven: “Quin era l’objectiu? Botifarra!”, en referència al restaurant La Mola, molt conegut pel seu plat estrella: botifarra de Sant Llorenç amb seques.

Imatge captada per Jana Fernández des de dalt de La Mola | JF

Pujar a La Mola, visita obligada pels lesionats del Barça

L’excursió a La Mola forma part del procés de rehabilitació de les cracks culers. Putelles, Coll i Fernández es troben en diferents fases de recuperació d’una lesió de trencament dels lligaments encreuats del genoll, mentre que Ramírez pateix una lesió muscular al quàdriceps. És la primera vegada que veiem la capitana blaugrana exercitant-se fora de la ciutat esportiva. De fet, fins aquesta setmana, no s’havia estrenat a la cinta de córrer. Sembla, que la recuperació va a tota vela, potser d’una manera més accelerada que la resta.

La pujada al cim del Parc Natural de Sant Llorenç és tot un clàssic per als futbolistes lesionats del Barça. La tradició la va instaurar Ramon Cugat, metge especialista en lesions de genoll i un amant d’aquesta muntanya, que inclou una visita al Parc dins del procés de recuperació. Un dels més habituals va ser l’aleshores futbolista Xavi Hernández, que quan es va trencar el genoll va incorporar aquest exercici dins del seu programa de rehabilitació. Era habitual veure’l pujant i baixant. Des d’aleshores, La Mola s’ha convertit en un dels punts habituals, i ja no només pels que es troben lesionats, també, en alguns casos, en època de pretemporada. Per aquí hi han pujat Iniesta, Busquets, Pedro, David Villa o Afellay, entre d’altres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa