MónTerrassa
Albert Luque, nou director esportiu de la selecció espanyola de futbol
  • CA

L’exjugador de Terrassa Albert Luque, nou director esportiu de la selecció espanyola de futbol, en substitució de José Francisco Molina. L’egarenc s’estrenarà en el càrrec el mes de gener vinent. L’arribada de Luque se suma als canvis en la selecció després dels moviments en la cúpula. La derrota de l’equip espanyol al mundial de Qatar contra Marroc en els vuitens de final ha fer que Luis Enrique deixés de ser el seleccionador i que la seva plaça l’ocupi Luis de la Fuente. Tanmateix, Francis Hernández, que roman com a coordinador de les seleccions inferiors, exercirà d’adjunt d’Albert Luque.

Va passar per diversos equips i lligues en la seva etapa com a jugador

El nou director de la Roja ha vestit la samarra de nombrosos equips: va jugar a les files del Can Parellada de Terrassa -on es va formar de petit-, Málaga Club de Futbol, Ajax d’Amsterdam dels Països Baixos, RCD Mallorca, FC Barcelona, Deportivo de la Corunya i Newcastle d’Anglaterra -el seu fitxatge va ser sonat- i ha estat tertulià a ràdios i televisions espanyoles, en programes de renom com El Churinguito que dirigeix Josep Pedrerol. Fins ara membre del gabinet de la presidència de la RFEF, el terrassenc va posar-se la samarra vermella de la selecció absoluta 17 vegades, i va fer dos gols.

Les seves afinitats polítiques

El terrassenc Albert Luque, nascut a Terrassa el març de 1978, havia participat en nombrosos actes de Ciutadans i és un anti independentista declarat. En plena Eurocopa 2016, quan l’Ajuntament de Barcelona va rebutjar la instal·lació de pantalles gegants al carrer per veure els partits de la selecció espanyola, va ser un dels crítics destacats. CS va posar la pantalla de partit, i l’exjugador i tertulià va ser-hi al costat de la plana major de la formació taronja.

El mes de gener va aixecar una gran polseguera amb unes declaracions sobre les dones i la seva presència en el món del futbol. 

Comentaris

  1. Icona del comentari de: M'importa una merda a desembre 09, 2022 | 21:38
    M'importa una merda desembre 09, 2022 | 21:38
    M'importa una merda

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa