El CP San Cristóbal guanya i queda finalment tercer

El CP San Cristóbal ha tancat l’últim partit de la fase regular de la Tercera Divisió RFEF (grup V) amb una victòria al camp del cuer (0-1). Un partit dolent i amb menys intensitat de l’acostumada per part dels de Ballabriga. Els parroquial han quedat finalment tercers. El gol ha arribat a les acaballes de la segona part, i de penal.

Els de Ca n’Anglada avui han canviat de color. Els parroquials han jugat de vermell en un camp en bon estat i força llarg tot i que també estret.

El CP San Cristóbal arribava a aquest últim partit de la fase regular amb la feina feta, tercer a la classificació, 56 punts, segon equip màxim golejador i tercer mínim golejat i classificat per jugar el play-off d’ascens. Ja un èxit per un equip modest i de barri que mira amunt i amb moltes fites per davant. Una temporada excelsa passi el que passi.

Primera part

Yan, porter de la Guineueta ha salvat el primer del Sancris en una bona rematada de cap de Poves. Era el minut 11 i Fermín, a l’altra costat de camp, continuava inèdit. Els de Ballabriga dominaven, però s’ho prenien amb calma, segurament pensant en el play-off i en evitar lesions, encara que era important ser tercer, perquè en el supòsit d’un empat en el partit de play-off guanya el millor classificat. Per ser tercers, als egarencs els valia amb fer el mateix resultat que el Girona. Ha estat una d’aquelles tardes apassionants de ràdio, buscant els resultats dels rivals.

El porter del Sancris ha tocat la primera pilota al minut 15, i sense perill. Es vivia un partit sense massa ritme. Però qui ha tingut una gran oportunitat ha estat Obispo, dels locals, al 24, que ha solucionat bé Fermín.

Els de Ballabriga avui no eren els de sempre. Desconeguts. Faltava aquella intensitat que els caracteritza i que els ha portat a dalt de tot. I això ha fet que els de casa s’ho comencessin a creure i volguessin cloure la temporada amb una alegria per la seva afició. Un partit avorrit en la primera part i amb poques coses a narrar. No passava res. Al 37, Poves ha rematat molt desviat per damunt de la porteria de Yan.

Segona part

Als primers minuts de la represa, tot ha continuat igual. Tot i que la primera ocasió ha anat a càrrec de la Guineueta, al 55. El partit s’ha obert. David Toro ha deixat una bona pilota a Abde, que aquest ha colpejat malament. S’hi ha tornat la Guineueta, que ha tingut el gol a tocar. Llavors ha aparegut Sant Fermín, amb una aturada excepcional. Mario Domingo ha gaudit d’una bona oportunitat amb una falta. El del Sancris l’ha enviat pel damunt del travesser. I encara hi han tornat els de Ca n’Anglada: Toro ha tingut la millor oportunitat dels de Ca n’Anglada. La bola ha fregat el pal. La segona part no tenia res a veure amb la primera. Al 63, Ballabriga ha mogut la banqueta: ha sortit Sierra i ha entrat al camp Chechu.

Si el Sancris havia de guanyar, semblava que hauria de ser en un córner o una falta. El partit era entretingut, sense veure qui podia fer el primer, i amb moltes, massa imprecisions. El Sancris en aquell moment era quart perquè el Girona guanyava a Perelada i li prenia el tercer lloc al Sancris. Poves l’ha tingut un mà a mà amb Yan. S’ha vist dins, i corria el minut 75. Era clara clara.

Ballabriga ha buscat un desllorigador i ha modificat la davantera. Toro i Poves se n’han anat cap a la banqueta. I han entrat Ashot i Ousman, al 78. El Sancris ara sí que ha començat a assetjar la porteria de la Guineueta i buscar la victòria. Els de Ca n’Anglada s’han vist afavorits per un penal per mans al 85, molt protestat pels locals. Era el moment. La gran oportunitat. La pilota l’ha agafat Ousman, decidit. I ha marcat, tot i que el porter s’ha llançat bé. Gol d’Ousman al minut 86. L’àrbitre ha perllongat quatre minuts. Per fer avançar el temps, Ballabriga ha fet un nou canvi. Aaron ha sortit del camp i David López ha ocupat el seu lloc.