FOTOS del partit Terrassa FC-La Pobla de Mafumet

El Terrassa FC necessitava el triomf després encadenar dos partits amb un balanç de només un punt de sis possibles. I ho ha aconseguit després d’imposar-se per una golejada a l’Olímpic a la Pobla de Mafumet, un equip que tot i anar per sota en el marcador molt aviat, sempre ha provat de jugar bé la pilota i trenar jugades amb intenció. Els de Xevi Molist, que s’han vist beneficiats per un gol en pròpia porteria en el primer minut, no han estat molt regulars a la primera meitat, però han ofert una molt bona imatge a la represa, amb un futbol força atractiu i accions ofensives de molt mèrit.

El partit no ha pogut començar millor pel que fa als interessos del conjunt egarenc. En el primer minut de joc, el defensa visitant Grifi, per evitar la pressió dels rivals, ha endarrerit la pilota cap al seu porter Molluna, que no ha sabut resoldre la situació, i l’acció ha acabat en un gol en pròpia porteria.

Aprofitant el desconcert dels visitants davant una errada d’aquelles recordades per sempre, el Terrassa FC ha continuat pressionant i Josu, de seguida, ho ha intentat després de rebre de Jaume Pascual, però el seu xut l’ha aturat el porter. A partir d’aquí, els tarragonins s’han espavilat de les orelles in han dominat durant uns minuts, si bé sense crear oportunitats clares, llevat d’un intent de Guiu que ha sortit fora.

Els de Molist han tornat a recuperar el comandament del matx i, en el minut 13, després d’una pilota recuperada per Galeano, Josu ho ha tornat a provar i, de nou, Molluna ha aturat sense problemes. Passat el quart d’hora de joc, el partit s’ha igualat i tot i que la Pobla tenia més la pilota al seu poder, cap dels dos equips ha pogut imposar-se fins que, en el minut 23, el conjunt local ha tornat a mossegar, en aquesta ocasió amb més mèrit. Lucas Viña, en una acció per la banda esquerra, ha servit a Kilian que, després d’un retall, ha batut per baix al porter de la Pobla.

Els visitants han volgut reaccionar, però han mantingut la seva tònica d’abans, bon tracte de la pilota però escassetat absoluta quant a la creació d’oportunitats per marcar. Només en un córner, Zaka s’ha trobat una pilota morta que ha rematat massa fluix. La rèplica egarenca ha pogut ser l’estocada definitiva, en una jugada de Jaume Pascual que Arranz ha rematat amb sabor a gol, però que Molluna ha desviat, amb una aturada magnífica. Fins al final de la primera meitat, el joc ha estat molt irregular i només Zaka, a l’últim instant, ha intentat marcar amb un xut que Ortega ha aturat sense dificultats.

Molist ha fet entrar a la segona meitat a Manu i Akito i els primers minuts del conjunt terrassenc han estat molt atractius. El davanter japonès, molt inspirat i atrevit, ha protagonitzat algunes accions meritòries d’atac tot i que ha sigut Arranz qui, amb una rematada de cap després d’una centrada de Lucas Viña, ha fregat el tercer gol. Ha contestat l’equip tarragoní amb una excel·lent opció, en una rematada de Zaka que Ortega ha salvat amb una gran acció.

També ha suposat una ocasió molt clara la que ha tingut Àlex Fernández, en el minut 18, després d’una bona jugada d’Arranz dins de l’àrea. El golejador ha assistit al centrecampista que, amb un xut per baix, s’ha trobat la mà salvadora de Molluna, que ha desviat la pilota a córner. La Pobla de Mafumet no s’ha rendit, però tenir més la possessió no li ha reportat gaudir de més opcions per marcar. Només un xut de lluny de Molina, que ha sortit molt ajustat per sobre del travesser, ha portat cert perill. Albert López, amb una rematada de cap que ha aturat Molluna en un córner, ha estat a punt de fer el tercer dels de Molist.

En els darrers minuts, tot i que la Pobla buscava retallar distàncies, les millors opcions han estat pels locals. Àlex Fernández amb un xut a fora després d’una llarga combinació de l’equip, i Salva amb una rematada que també s’ha perdut per la línia de fons, han estat a prop del gol, però no han tingut encert. Quan el 2 a 0 semblava segur, ha arribat el tercer dels egarencs, gràcies a una precisa i precisa passada d’Àlex Fernández a Arranz que, davant de la sortida de Molluna, ha executat una vaselina ajustada que, després de tocar el pal, ha entrat a dins de la porteria. Però la festa encara no ha acabat amb aquest gol. De seguida, Arranz ha tornat a rebre una bona passada d’Albert López i, amb un xut creuat, ha establert el 4 a 0 definitiu.