MónTerrassa
Finalitzen les obres al camp municipal de Les Fonts

Bones notícies per als equips que utilitzen el camp municipal de Les Fonts de Terrassa: les obres de millora ja han finalitzat. Així ho ha anunciat el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa, Miguel Ángel Moreno, que ha realitzat la corresponent visita per veure que tot estigués en ordre. Aquesta darrera fase dels treballs de millora i adequació de les instal·lacions esportives han consistit en la col·locació dels mòduls prefabricats que faran la funció de vestidors i lavabos. També hi haurà mòduls prefabricats utilitzables com a magatzem, secretaria i el bar. D’aquesta manera, els equips del Club Rugby Carboners de Terrassa i de la UD les Fonts, entitats que en són les principals usuàries i que el comparteixen al 50%, ja podran gaudir de l’edifici al complet.

La finalització ha estat molt ben rebuda des dels Carboners que, a través de les xarxes socials, han mostrat la seva il·lusió per poder “gaudir del ple funcionament de les noves instal·lacions a la tornada de les festes de Nadal”. Des del club de rugbi agraeixen “la comprensió i paciència” de tots els usuaris durant els mesos que han durat les reformes. També han agraït a l’Ajuntament “els seus esforços i gestions per dotar-nos d’unes instal·lacions esportives de futur per al nostre club”.

Obres al camp municipal de Les Fonts | Aj. Terrassa

Les obres del camp de Les Fonts van iniciar-se la primavera d’aquest any. El primer pas va ser la instal·lació de la gespa artificial, una llarga reivindicació dels equips. Els treballs s’han allargat més del previst inicialment per culpa de la pandèmia, però també dels problemes en el finançament. I és que el que en un primer moment es va dir que seria un pressupost compartit entre la Generalitat i l’Ajuntament, per ara, el cost sencer -que s’eleva a prop dels dos milions d’euros- l’ha hagut d’assumir de manera íntegre el Consistori terrassenc. A més de la gespa i dels nous mòduls de vestidors, també s’ha realitzat millores en el paviment, l’enllumenat i l’aigua.

Obres al camp municipal de Les Fonts | Aj. Terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa