MónTerrassa
El filial del Terrassa FC escull els capitans per la temporada 20/21
  • CA
Els quatre capitans del filial del Terrassa FC
Els quatre capitans del filial del Terrassa FC | TFC

!--akiadsense-->

Waziri Ajibola Lawal (16/09/1994) serà la propera temporada el primer capità del Terrassa FC B. El central nigerià encadenarà així la seva segona temporada al segon equip terrassista després de passar per les categories inferiors de l’EF Viladecavalls i el Terrassa FC i jugar a l’EF Viladecavalls i la UD Can Trias.

L’egarenc Sergi Espí Mellado (01/11/1998) renova i també continuarà una temporada més jugant al Terrassa FC B. El central terrassista, que s’ha format com a jugar a les categories inferiors del Terrassa FC, el CF Maurina Egara, la UD Can Trias, el CE Mercantil i el CFU Can Rull Romulo Tronchoni, serà el segon capità.

Eduard Morales Romero (07/06/1996) serà el tercer capità de l’equip que seguirà dirigint Damian Brocal. L’extrem rubinenc, que ha defensat els colors de l’Sporting Rubí, la UE Rubí, el Sant Cugat FC i el Junior FC, encadenarà dues temporades amb el filial del Terrassa FC.

El rubinenc Dani García Castiñeira (12/02/1994) també renova i jugarà una temporada més al segon equip del Terrassa FC, al grup 13 de Quarta Catalana. Les categories inferiors de l’Olímpic Can Fatjó, el FC Barcelona, el CF Damm, el Nottingham Forest FC, la UE Cornellà, la UFB Jàbac i Terrassa, el CF Juventud 25 de Septiembre i el primer equip del CF La Románica, entre els equips on ha jugat el central de Rubí i quart capità de Terrassa B.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa