El CPA Ciutat de Terrassa organitzarà el proper dissabte el ja tradicional Festival de Patinatge Artístic, que se celebrarà al Pavelló municipal d’esports de la Maurina a partir de les 18h. L’esdeveniment, amb el títol de “Anem de safari” com a fil argumental, aplegarà setze actuacions i es dividirà en dues parts. La primera d’elles està integrada per vuit actuacions i començarà amb “La Marxa”, ball que realitzaran conjuntament totes les patinadores del club.

Tot seguit podran contemplar-se cinc actuacions col·lectives, dues a càrrec dels patinadors del club local i la resta les realitzaran el CP Sant Quirze, CP Viladecavalls, CP Parets. Completaran la primera part una actuació de la parella artística formada pel Bruno Marco i la Sira Bella del CP Parets i una individual a càrrec de la patinadora del ciutat de Terrassa Gisela González.

El programa de la segona part del festival preveu sis números de grup, quatre a càrrec dels clubs convidats, Aspa Lliçà de Vall, CP Premià, CP Palau i CP Lliçà de Vall i dos protagonitzats pel CPA Ciutat de Terrassa. Durant aquesta part també es realitzaran dues actuacions individuals que aniran a càrrec de Ana Pérez i Aitana López ambdues del Ciutat de Terrassa. La jornada finalitzarà amb l’estrena de l’actuació “Caçadors Furtius”, ball que realitzen les categories del club local.

Nou comentari