MónTerrassa
El Festival BBVA de Cinema de Muntanya porta 3 estrenes
  • CA
THE EYES OF GOD d’Olaf Obsommer | Cedida

!--akiadsense-->

El Cicle BBVA de Cinema de Muntanya arriba el pròxim divendres 8 de juny a la Sala d’Actes del Centre Excursionista de Terrassa (Carrer Sant Llorenç, 10), a les 20 h. Les pel·lícules que es projectaran són The Eyes of God, Premi CERVESA DEL MONTSENY al millor film +Xtrem; Dessine-Moi un chamois, Premi FEEC a la millor Fotografia i Premi BOREAL al millor guió; i Dhaulagiri, ascenso a la montaña blanca, Premi BBVA al millor film de Muntanya 2017, premiades al 35è Festival BBVA de Cinema de Muntanya.

Enguany, arriba a 20 poblacions catalanes: Olot, Valls, Granollers, Girona, Igualada, Cervera, Solsona, Manresa, Reus, Vilafranca del Penedès, Sabadell, Balaguer, Tiana, Terrassa, Avinyó, Mataró, La Garriga, Malgrat de Mar i Barcelona. El Cicle està coorganitzat per la Fundació Festival de Cinema de Muntanya i la Fundació Antigues Caixes Catalanes, amb el suport de BBVA CX, i en col·laboració amb les entitats excursionistes de Catalunya, amb l’objectiu d’acostar el Festival a diverses poblacions de Catalunya i fomentar els valors del coneixement i el respecte per la muntanya.

El Festival BBVA de Cinema de Muntanya es troba entre els més prestigiosos del món en el seu sector. Des del 1982, posa en competició anualment els millors films a nivell mundial sobre la muntanya i la natura, i reuneix a Torelló destacats especialistes del gènere i milers d’espectadors cada any.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa