El femení de waterpolo del CN Terrassa atropella l’Escuela Zaragoza

El sènior femení de waterpolo del CN Terrassa va golejar l’Escuela WP Zaragoza (6-22) en partit ajornat corresponent a la setena jornada de la Lliga Divisió d’Honor Femenina. El conjunt de Xavi Pérez no va tenir miraments i va passar per sobre d’un rival notablement inferior. Amb aquesta victòria, la segona consecutiva en lliga, les egarenques pugen al tercer lloc de la taula amb divuit
punts, els mateixos que el Mediterrani, que és quart.

El matx només va mantenir-se igualat durant dos minuts. Les locals, fins i tot, van posar-se per davant momentàniament després que Tazueco i Rosales remuntessin el gol inicial de Camus (2-1). Va ser un miratge. Les terrassenques van prendre les regnes immediatament i van tancar el primer quart amb un parcial concloent de 0 a 5, amb dues dianes de Leitón i una d’Ortiz, Cantero i
Cardona (2-6).

En el segon període, les de Xavi Pérez van abaixar la persiana al partit de forma definitiva. Després que Rosales anotés el 3 a 7, el CN Terrassa va tornar a respondre amb contundència amb un nou parcial de 0 a 5. Cardona, de penal, va marcar el vuitè i, posteriorment, Cuenda, Camus i Domènech, per partida doble, van enfilar l’electrònic fins al 3 a 12. Tazueco va marcar tot seguit per
establir el 4 a 12 amb què es va arribar al descans.

A la represa, les egarenques no van aixecar el peu de l’accelerador i van passar el corró per sobre del conjunt de Paula Esteban amb un parcial de 0 a 7 que, a més, va ser coral, a càrrec de set jugadores diferents, Cuenda, Cardona, Camus, Domènech, Leitón, Peña i Panicello (4-19). Naya va aturar l’allau momentàniament.

En l’últim quart, la voracitat ofensiva de l’equip de Xavi Pérez va decaure i el parcial es va tancar amb un 1 a 3. Panicello, Cuenda i Camus van certificar un triomf sense pal·liatius.