El femení de waterpolo del CN Terrassa goleja l’Escuela WP Zaragoza a domicili

El sènior femení de waterpolo del CN Terrassa va sumar els tres punts dissabte davant l’Escuela WP Zaragoza (5-18) en partit corresponent a la sisena jornada de la Lliga Divisió d’Honor Femenina RFEN. Les egarenques estrenen la segona volta amb una victòria sòlida que van edificar des de la primera meitat del matx, gràcies a una gran exhibició de treball defensiu.

L’equip aragonès debutava a casa aquesta temporada i les d’Eduard Vera sabien que aquest seria un dels factors claus que haurien d’encarar. La concentració màxima i la cohesió a nivell de joc va ser clau per esquerdar la resistència local en els primers vuit minuts. Amb un parcial d’inici de 0 a 3, les egarenques semblaven encarrilar el partit, però les saragossanes van respondre ràpidament amb dos gols de Tazueco i Rosales. Pili Peña, de penal, va ampliar la diferència a falta d’un segon per acabar el quart (2-4).

Les terrassenques van tornar a arrencar amb força, sobretot amb una defensa molt consolidada que les va permetre mantenir la porteria a zero durant el segon període. Cardona va anotar un gran gol per l’escaire i, posteriorment, Peña, Camus i Leitón, en sengles jugades de superioritat numèrica, van engrandir la diferència (2-8). L’escletxa va seguir ampliant-se a la represa. Les egarenques van allargar el parcial anotador fins al 2 a 14, gràcies als gols de Camus i Leitón a la boia i de Domènech i Ortiz, totes dues per partida doble. L’equip local només va veure porteria amb la diana de Lorente al final del tercer quart.

En els últims vuit minuts, el partit estava totalment sentenciat. Camus i Ortiz van augmentar el seu compte golejador. Naya, en dues ocasions, va intentar maquillar el resultat per a les saragossanes, però Cuenda, en un contraatac, i Montoya, de penal, van establir el resultat final (5-18).