El femení de waterpolo del CN Terrassa supera còmodament el Boadilla

El sènior femení de waterpolo del Club Natació Terrassa va superar còmodament el CDN Boadilla a domicili (4-12) en partit corresponent a la cinquena jornada de la Lliga Divisió d’Honor Femenina. El conjunt de Xavi Pérez va controlar la situació des del principi i va rematar la feina amb un parcial de 2 a 6 en el quart final.

Les jugadores egarenques van prendre les regnes del partit des de l’inici tal com demostra el parcial de 0 a 3 que van assolir en el primer període. Domènech, en jugadora de més, va anotar el primer. Leitón va marcar el segon dos minuts més tard i Ortiz, de penal, va completar el parcial. En el segon quart, el partit es va equilibrar. La producció ofensiva es va reduir, però les de Xavi Pérez, sòlides en defensa, van conservar els tres gols de diferència fins al descans. Portillo va inaugurar el compte madrileny i Cardona va establir l’1 a 4 amb què es va arribar al descans. A la represa, les jugadores del Club Natació Terrassa va continuar dominant el ritme de joc. Dues dianes de Panicello van enfilar el marcador fins a l’1 a 6, i en els darrers segons del tercer període, González va reduir distàncies (2-6).

Malgrat que la victòria ja estava al sarró, l’equip de Xavi Pérez va esvair qualsevol dubte en l’últim quart. Les egarenques van tancar el partit amb un parcial concloent de 2 a 6. Leitón va marcar el setè només arrencar el període. Portillo va signar la tímida rèplica local. Però el Club Natació Terrassa va mostrar la seva voracitat ofensiva amb quatre dianes consecutives, obra de Cantero, per partida doble, Leitón i Ortiz (3-11). Leitón, en el darrer segon, va situar el 4 a 12 definitiu.

Fitxa tècnica:

CDN Boadilla: Gutiérrez, Ruano, Portillo (2), Campos, S. González, Dueñas (1), A. González (1), De Quinta, Hagen, Alcón, Ramos, Gallinato, Moreno. Entrenadora: Patricia Herrera.

CN Terrassa: Domene, Tevar, Panicello (2), Ortiz (2), Cantero (2), Cardona (1), Ten Broek, Peña, Cuenda, Quinzada, Domènech (1), Leitón (4), Arcas. Entrenador: Xavi Pérez.

Àrbitres: García i Dessources.