MónTerrassa
El femení del CN Terrassa s’estrenarà contra el CSS Verona a l’Eurolliga
  • CA

El sènior femení de waterpolo del Club Natació Terrassa debutarà contra el CSS Verona en la primera fase de l’Eurolliga que afrontarà entre el 18 i el 21 de novembre a Atenes. Aquest serà el primer cop a la història que el club disputarà una competició continental femenina. Aquest matí l’entitat ha organitzat una roda de premsa que ha comptat amb la presència del president Joan Herrera; de l’entrenador del sènior femení de waterpolo, Xavi Pérez; i de la capitana del sènior femení, Paula Leitón.

Joan Herrera ha destacat que la presència europea de l’equip femení suposa una fita històrica per al club. “El CN Terrassa participarà en una competició continental femenina de waterpolo per primer cop des que es va fundar el 1932. Passi el que passi, aquest equip i aquest cos tècnic ja s’ha guanyat un lloc de privilegi en la història de l’entitat”. El president també ha subratllat que es tracta d’un “fet inèdit que mereix el suport de la ciutat a tots els nivells i que contribuirà a aportar visibilitat a l’esport femení, massa sovint menystingut”.

L’entrenador Xavi Pérez ha emfatitzat que “no hi haurà cap partit fàcil” i ha subratllat la importància de la defensa: “És vital. Portem un inici de temporada molt bo, mostrant un rendiment defensiu notable. Aquest és el camí per competir en l’alt nivell”. El tècnic egarenc ha insistit en aquest aspecte. “Veurem un equip que té molt clar què ha de fer en defensa. Si som sòlides a la rereguarda, ataquem millor. Ens sentim més segures i, com menys gols ens facin, més senzill és guanyar partits”.

La capitana Paula Leitón s’ha erigit en la portaveu del vestidor: “Tenim moltes ganes de competir a Europa. Som conscients que no serà gens fàcil. Al cap i a la fi, estan els millors equips d’Europa. A més, el grup és complicat i cal recordar que som nouvingudes”.

El conjunt de Xavi Pérez, enquadrat en el grup A, s’enfrontarà al conjunt italià el divendres 19 a les 19.30h. L’endemà, dissabte 20, disputarà dos partits: a les 9.00h, s’enfrontarà contra el Dynamo Uralochka Zlatoust rus i, a les 18.45h, tindrà com a rival l’ASA Tel Aviv israelià. El diumenge 21 tancarà la fase contra els amfitrions, l’NC Glyfada (10.45h). Els tres primers del grup accediran a la segona fase, que tindrà lloc entre el 10 i el 12 de desembre, ronda en què entraran en competició quatre equips més, l’Olympiacos grec, el Dunaujvaros Foiskola i l’UVSE Budapest hongaresos i el Kinef Kirishi rus.

Calendari Eurolliga 1a fase. Grup A. Partits en hora catalana.

Dijous 18 de novembre
17.45h. NC Glyfada – Dynamo Uralochka Zlatoust
19.30h. ASA Tel Aviv – CSS Verona

Divendres 19 de novembre
17.45h. NC Glyfada – ASA Tel Aviv
19.30h. CN Terrassa – CSS Verona

Dissabte 20 de novembre
9.00h. Dynamo Uralochka Zlatoust – CN Terrassa
10.45h. NC Glyfada – CSS Verona
17.00h. Dynamo Uralochka Zlatoust – CSS Verona
18.45h. CN Terrassa – ASA Tel Aviv

Diumenge 21 de novembre
9.00h. Dynamo Uralochka Zlatoust – ASA Tel Aviv
10.45h. NC Glyfada – CN Terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa