MónTerrassa
La Federació Espanyola de Natació premia cinc waterpolistes del CNT

La Federació Espanyola de Natació (RFEN) va premiar diumenge passat cinc waterpolistes del Club Natació Terrassa (CNT) pels èxits internacionals assolits durant la temporada 2020-2021 amb diferents seleccions estatals. L’acte va tenir lloc diumenge just abans de l’inici de la final de la XXVI Copa de SM la Reina Iberdrola que va organitzar el club el cap de setmana passat.

Les waterpolistes Martina Cardona i Paula Camus van recollir el guardó en reconeixement a la medalla d’or assolida en el Campionat del Món Júnior de Netanya (Israel). Per la seva banda, Dorian Acuña i Daniel Díaz van ser premiats per la medalla de plata aconseguida al Campionat d’Europa Cadet Masculí que va tenir lloc a Loulé (Portugal). Finalment, Daniela Quinzada va rebre la distinció federativa per la medalla de bronze obtinguda en el Campionat d’Europa Cadet Femení celebrat a Szentes (Hongria).

El CN Terrassa acull el Campionat d’Hivern Open de Natació Adaptada

El club també està d’enhorabona, ja que el proper 19 de febrer acollirà el Campionat de Catalunya d’Hivern Open de Natació Adaptada. És un esdeveniment que organitza la Federació Catalana d’Esports per a Cecs (FCECS), amb la col·laboració de la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física i la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals, i que ha estat presentat en roda de premsa aquest migdia. El president del club Joan Herrera ha afirmat que la competició mostra “la millor cara de l’esport, ja que aplega l’esperit competitiu i ens mostra, a la vegada, la seva força com a element d’integració”. Al seu torn, el gerent de la FCECS Omar Font ha expressat el seu agraïment al club: “És un orgull que el CN Terrassa porti set anys col·laborant amb nosaltres en aquest esdeveniment i que ens posi tantes facilitats. Es nota la seva implicació en l’àmbit de la natació adaptada”.

Nou comentari

Comparteix