Exhibició del cadet del CV Terrassa davant del Manresa
Un moment del partit de les cadets del Terrassa
Un moment del partit de les cadets del Terrassa | CV Terrassa

Aquest dissabte, al pavelló del Bon Aire, el cadet femení del CV Terrassa va caure davant el CN Sabadell per 1 a 3 (20-25, 25-23, 16-25, 13-25). El partit es va iniciar amb un set molt seriós per part de les egarenques, encara que va caure per al CN Sabadell. El segon va tenir la mateixa tònica, però aquest cop les jugadores de Guil i Villón se’l van emportar, gràcies a un bon servei i una gran defensa. El nivell defensiu va baixar en el tercer i quart set, deixant puntuar fàcilment a les visitants. Bon partit amb alts i baixos, sobretot en defensa, en el qual l’equip de Terrassa va demostrar la seva millora. El pròxim partit serà diumenge a Barberà.

Per la seva banda, els cadets del CV Terrassa van sortir a la pista del Volei Manresa amb ganes de demostrar la feina feta als entrenaments. I el fruit es va recollir amb una clara victòria per 0 a 3 (13-25/24-26/14-25). En el primer set, va predominar el control de la pilota per part dels egarencs. L’efectivitat en la recepció els va permetre atacar vàries vegades i acabant amb punts gràcies també als errors forçats dels manresans. Al segon set, l’entrenadora va decidir asseure a la banqueta als atacants titulars per donar opció als suplents. Aquests van plantar cara i van utilitzar tots els recursos disponibles per endur-se el set.

La bona feina dels darrers mesos quant a lectura del joc comença a donar fruits i es va poder veure com alguns jugadors trobaven el punt buscant el forat al camp rival. Malgrat patir una mica en la recepció del servei, els cadets van poder resoldre el segon set. I el tercer encara va ser més clar. Gràcies al potent servei de Ruben i a la constància de l’equip tornant totes les pilotes, els locals van acabar desquiciats. Tres punts més per als egarencs que van marcar-se un gran partit, segurament el millor del que portem de la temporada. El dissabte 21, el Bonaire acollirà el partit contra el CV Mataró.