MónTerrassa
EUiA i PSUC-viu, contra el masclisme en un partit del Terrassa B femení
  • CA

Comunicat de EUiA i el PSUC-viu de Terrassa sobre els insults sexistes d’un equip de veterans.

“EUiA i el PSUC-viu de Terrassa condemna les accions masclistes esdevingudes durant el partit del Terrassa FC “B” femení.

L’episodi d’insults masclistes i violència física esdevingut diumenge passat a l’Estadi Olímpic de Terrassa mereix la condemna unànime de tota la nostra ciutat.

No podem permetre que actituds ignorants i violentes canviïn de cap manera el lliure dret de les dones a practicar esport sense haver de ser vexades per homes que, amb la seva masclisme, demostren la seva enorme ignorància i aversió a la llibertat de les dones.

Exigim a les nostres institucions i en primer lloc a l’Ajuntament de Terrassa que condemnin aquest episodi de violència masclista. Així mateix, exigim al Terrassa FC que obri expedient d’expulsió a tots els presumptes membres de l’equip de veterans que van protagonitzar aquests actes repugnants i mancats de tota racionalitat.

Finalment, donem suport a les accions de l’àrbitra, les jugadores del Terrassa FC B i Viladecavalls i part del públic que van mostrar una actitud irreprotxable en enfrontar aquests insults masclistes i suspendre el partit davant la violència física mostrada per aquests energúmens.”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa