Espanya s’endú els tres punts en el debut a l’Europeu d’Anvers
Una jugada del partit entre Espanya i Rússia
Una jugada del partit entre Espanya i Rússia | Stefan Deems

Un solitari gol de Belén Iglesias, a menys de tres minuts del final, ha donat la victòria a la selecció femenina d’hoque enfront de Rússia (1-0), en el primer partit al Campionat d’Europa d’Anvers. El combinat estatal, amb set jugadores de Terrassa i Matadepera, va aconseguir en els darrers minuts, acorralar Rússia a la seva àrea, obligant-les a treure pilotes com podien. Va ser així, com al minut 58, Jiménez intentava anotar per alt, però Belén Iglesias, molt atenta, rematava a la xarxa, donant els tres primers punts a Espanya.

En l’altre partit del Grup A, Bèlgica i Holanda empataven a un gol. Frederique Matla avançava en el primer quart a les orange, perquè al final del tercer quart va empatar Bèlgica amb un penal córner materialitzat per Michelle Struijk.

La pròxima cita per a Espanya, que va endur-se el bronze en el passat mundial, serà aquest dilluns davant Holanda, a partir de les 18.00 hores (en directe per Teledeporte).