MónTerrassa
Escola de Ciclisme Vallès manté el 2n lloc a la Copa Catalana Infantil
  • CA

Aquest passat dissabte a Sant Joan Despí es va disputar la quarta prova de la Copa Catalana Infantil de carretera, on abans de començar les carreres totes les escoles i participants van fer-se una foto per demanar “Respecte a la Carreteres” i que es respecti el 1,5 mts, després dels darrers accidents.

Per part de la competició l’Escola de Ciclisme Vallès va portar a 10 dels seus nens, i segueix amb la seva bona progressió. Els egarencs van revalidar el segon lloc per a equips. Aquest passat dissabte, Jan Rueda, Sergi Monserrate i Aitor Rueda van aconseguir la segona posició en les seves categories i Ainara Inarejos va tornar a pujar al podi, a la tercera posició. També destacar la participació dels altres corredors com del Marc, el Santi, l’Estafania, l’Adria, l’Izan i l’Eric que novament va fer una bona cursa i van quedar en 4rt lloc. La pròxima setmana l’Escola gaudirà de festa on el nens faran una trobada de germanor amb un dinar de families.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Paco a maig 18, 2017 | 19:26
    Paco maig 18, 2017 | 19:26
    Seguimos con el NODO.... JIJIJI...... Las demás escuelas no importan.... Solo esta parece que es lo único que importa...... La otra escuela de Terrassa queda en primer lugar y lo que importa es el segundo puesto de la que habla el NODO NO SE PARA QUE QUE ESCRIBIR.... SI LUEGO NO LO PUBLICÁIS...... Ale a lo vuestro.......

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa